От: Какво мислите за казармата?
@Rabin
бате що се косиш не мога да разбера
Колкото повече им влизаш в болшевишкото мислене, толкова повече негативи що обереш, питай ме мене ще ти кажа...
За съжаление някои хора няма да се отърсят от комунизма никога, ама сега са намерили ниша и го наричат по друг начин, за да замажат очите на хората.
Аз реших да спра да пиша по темата, тъй като съм сигурен, че не е нужно да спориш с комунисти, а бъди сигурен, че съм опитвал да го правя, защото все си викам, не бе те не са такива брато.
Тия хора се кефят, като виждат някой да получава 300 лева заплата, 180 лева пенсия и да сме на последно място в Европа, това не ги вълнува те си искат шибаната казармичка да им пази задниците е тва е.
За кво се притесняваш не мога да разбера. Тоя или оня вее виртуалния байрак и се прави на най-големия националист. Стига си им писал даваш им повод да се правят на интересни.
90% от пишещите не са помирисвали казарма, ама са слушали истории за нея и помпат изкуствено мускули. Мани ги бе брато, върши си работата, нека си мърморят.
Ще ги вида тия, като тъпата им казарма стане само резаци и "роми" с какво ще се гордеят и какви снимки ще пускат по форумите. Пак ти казвам не ги мисли, ама въобще!
P.S.
Това е само любезен съвет, не ти диктувам или нещо подобно. Но започват да те хранят, като откровено лъжат за някои неща дето ако ги почна тука ще ги направя на гъз.
"Тройната коалиция" била успешна. Ми върнете тройната коалиция бе, агенти на ДС, Цара на казината и Ахмед Доган тия ше ви оправят да ви @:**$@*!*$*!*%Т@#
още едни националисти отидоха на кино!