tuger
Well-Known Member
От: Re: От: Какво мислите за кампанията/сайта на БТВ Fearplay и voyo ?
Замундата правят повече от 20к. Имайте предвид не само рекламите отстрани, а и тия новини в началото на различните сайтове. Просто БТВ ги е яд, че им взимат рекламодателите.
Пълни глупости. Аз не знам кой им краде повече на тези т.нар. продуценти - ние потребителите, които им правим реклама (макар че никога не съм свалял техен филм, да не кажа филм последните 3-4 години, защото все бози, а което ми харесва го гледам на кино) или тези, които ги дистрибутират с 60-70% от печалбите на филма. Да, %-тите са така, защото ми го обясниха точно работещи в едно голямо кино (верига са), а всички знаем кой е този дистрибутор, без който няма бг филм да види кино.
Ако Замундата правеше толкова щях лично да съм настроен против тях, но някъде по темите го сметнаха и не мисля, че беше повече от 20К на месец, че и по-малко. Да, печели ги защото е сайт №2 в БГ и го заслужава, а не продажна медия, която и става все по-трудно да си намира нормални рекламодатели. Аз не знам, но всеки път, който тази телевизия започват да хранят някой и да правят репортажи против него, реално обратния удар срещу тях кара рекламодателите да сядат на масите, за да си преразглеждат договорите с тях. И е разбираемо. Всяко действие води до следствие. Просто не знам защо я играят тази игра.
Днес като отворих сайтовете и социалните мрежи не видях нищо друго освен хранилка по адрес на въпросната медия. Не знам дали са наясно, но тази война няма как да я спечелят. Какво? Ще пуснат по другите си медийни канали същите глупости. Само това им остава между 10те турски канала, които текат там.
И докато се разхождах, видях това: Аз повече няма да гледам глупостите на bTV
Не се радвайте много и нея ще репортнат?
Замундата правят повече от 20к. Имайте предвид не само рекламите отстрани, а и тия новини в началото на различните сайтове. Просто БТВ ги е яд, че им взимат рекламодателите.