От: Какво се случва с банките в момента ?
нямам нищо общо в никва мутра... а ти?
Що, на теб мутрата през чешмата ли ти го налива ?
Що, на теб мутрата през чешмата ли ти го налива ?
Aлтернатива са Герб и то единствената. Да се разпиляват гласове по малки партии е загуба на време. Или ДПС и БСП дето сринаха държавата за 1 година и правят нова 97 година сега или Герб.
Аз пък изобщо не виждам разлика в съсипващата политика на двете управления. И защо твърдите, че тиквата е алтернатива на комунистите, като той си е техен израстък, само че по-прост и нагъл?
Аз пък изобщо не виждам разлика в съсипващата политика на двете управления. И защо твърдите, че тиквата е алтернатива на комунистите, като той си е техен израстък, само че по-прост и нагъл?
ти като си тръгнала да си даваш компетентни мнения в полтиката би ли обобщила с 2 думи СЪС ФАКТИ, защо "тиквата" е израстък на комунистите?
много хора сме на това мнение, защото когато е имал възможност да се откаже от МВР или от БКП се е отказал от МВР и си е запазил партиината книжка...
Защото герб е пълен с ДСта - просто са друга фракция на режима
Методите на управление се доближаваха до тоталитарен режим
По времто на неговото управление се появи култ към личността точно като при този тип режими....
Като цяло ляво управление
Като сега се срина банковата система ще видиш разликата в двете управления. Няма лентички за рязане вече .....
Имаш нещо против, че жена коментира политиката или само това, че е на различно от твоето мнение?
Думи и факти: Напуска пожарната в началото на 90-те в знак на протест, че го принуждават да си хвърли партийната книжка. Охрана на тато, един от хората на партийна хранилка и изобщо поинтересувай се малко и сам, че не ми се пише биография на една некадърна проста мутра. Виж коя е Цеца Бориславова, виж кои са пашата и т.н. и пак ела да ми го хвалиш.
Няма лошо да плюем опонентите, ама хайде поне да сме по-добри от тях, а.
Да, няма ги тия прословути ленти, с които се откриваха пребоядисани пешеходни пътеки и кметски проекти по европейски програми, без никакво участие на мутрата. С тия ленти колко европейски пари се откраднаха не е истина просто. Айде мерси ти за лентите.
Кога,,,, да знам си бия шута и дава остава даму сарадватиbioz, BurnX ,оставете ги тия хора бе!Не разбрахте ли,че нискоинтелигентните гласуват за БСП, няма как хора, които учат години наред и са на високо интелектуално ниво,да паднат на нивото на другите.Колкото и да се мъчите,колеги,няма да можете...
П.С. Изяжте се от яд,ама Бойко идва на власт скоро
Синдрома 15-15 е налице. Щом нещеш ленти , нека са ти тия спрени пари по 2 европейски програми , санкции срещу България за ЮП и банки изправени пред фалит.
Мисля като теб, но едно на ум, че повечето от пишещите тук по темите в раздел Политика са подрастващиСпирам да споря с вас, момчета защото сте прекалено влюбени и заслепени. Искаш ли да провериш колко неусвоени пари върнахме на ЕС по времето на мутрьо ? Щото май бяха повече, а ? Провери в търговския регъстър колко са фирмите прекратили дейсност в последните 3 години от управлението на мутрите и помисли тва какъв удар по хазната и икономиката е. Провери колко чужди компании (особено производители, създаващи работни места) са дошли по тяхно време и колко са напуснали - ще ти подскажа - всички читави си тръгнаха и дойдоха веригите, които пак ощетяват страната. Няма да ви убедя, нито пък вие мен - какъв е смисълът да се дразним взаимно? Лека вечер и дано никога не се случи това, което искате на тая шибана държава - ядрен взрив ще е по-безболезнен.
Не се хаби,за тях факта,че баща му е майор от ДС,на Цвък баща му шофьор на шефа на ДС,не са доказателства,че са комсомолски чада.Факта,че някой хора не са си върнали членската книжка към БКП също нищо не значи.Зад фасадата на всеки крал-слънце се крие един осран г.з,някои го виждат,а други са заслепени и опиянени от блясъка му,изтъкан от лъжи и пропаганда,трети имат" привилегията" да му сменят памперсите...Спирам да споря с вас, момчета защото сте прекалено влюбени и заслепени. Искаш ли да провериш колко неусвоени пари върнахме на ЕС по времето на мутрьо ? Щото май бяха повече, а ? Провери в търговския регъстър колко са фирмите прекратили дейсност в последните 3 години от управлението на мутрите и помисли тва какъв удар по хазната и икономиката е. Провери колко чужди компании (особено производители, създаващи работни места) са дошли по тяхно време и колко са напуснали - ще ти подскажа - всички читави си тръгнаха и дойдоха веригите, които пак ощетяват страната. Няма да ви убедя, нито пък вие мен - какъв е смисълът да се дразним взаимно? Лека вечер и дано никога не се случи това, което искате на тая шибана държава - ядрен взрив ще е по-безболезнен.