BurnX
Well-Known Member
От: Какво стана: Комунистите от Герб искат да национализират частните пенсионни фондо
Е аз питам , след преврата кой ще управлява ? Волен ли ? Той беше толкова активен когато избра ДПС да управлява. За една година се би по летищата , пиянства в Брюксел, пуши пури по скъпи плажове... а сега фикуса го няма , изчезна от сцената и се сгромоляса като рублите , дето му плащат от Русия. А уж беше националист и щеше да прави заплатите по 500 евро. Къде си Волене ?
Нали знаеш, че си ми слабост
И доганя и моганя не съм искал, ама и бойко не искам, колко да я мачкаме тая тема. Ей виж на Москов браво му казвам за позицията, няма как да не го подкрепя, мога да подкрепя и много неща на атака, защото са прави.
Виж сега разликата между нас е, че аз не мисля партийно а национално, а ти мислиш изцяло партийно, а партията ви наистина каквото и кажат от европа или вашингтон и кляка.
Е аз питам , след преврата кой ще управлява ? Волен ли ? Той беше толкова активен когато избра ДПС да управлява. За една година се би по летищата , пиянства в Брюксел, пуши пури по скъпи плажове... а сега фикуса го няма , изчезна от сцената и се сгромоляса като рублите , дето му плащат от Русия. А уж беше националист и щеше да прави заплатите по 500 евро. Къде си Волене ?