От: Как Да Печеля Пари Чрез Афилиейт Програмите (Affiliates)???
Всички полета там, които са писали за задължителни (включително и тел. номер) ги изискват, защото са имали нещо на предвид. Представи си, че си направил и събрал комисионни за трансфер, но не си попълнил правилно пеймънт детайлите? Тук не се иска само мейл, но и повече детайли, защото те обработват плащанията бързо, и всяко забавяне може да им създаде проблеми. Говоря за отчетени от системата за определения месец, които не трябва да се водят на сметката им за следващия....
Аз си спомянам, че веднага като се регнах в една програма, пича ми се обади и попита от какво имам нужда за да започна да продавам. И аз му обясних....с две думи контактите са важни, а комуникацията, проведена правилно, голяма помощ.
И въпроса е не колко са надежни програмите без телефон, а колко е надежден афилиейта, който не иска да си даде телефона. На такива места съм виждал хората да си дават телефорните, а тук за договор не искат. Защото каквото и да си говорим тази форма е вид договро....
Долу с тикче има да се съгласиш с техните условия...което си е регламентиране на определен и правила.
Иначе да се запишем в томболата на БИГ Брадър, където се въртят телефонни номера...сме първи...а за създаване на бизнес отношения, да не ни искат тел? Нещо аз не схващам логиката, ама това е щот съм тъпо копеле.