nandibandi
Well-Known Member
Стана забавно, абонирам се.
Да навреш носа на кутрето в лайната не е тролене. Нарича се възпитаниеОчакват се още един или двама форумни тролове, за да стане идилията пълна
Кажи ми честно, прочете ли въпросната статия? Ниско качество наричаш нещо, което наистина е полезно за някого, тъй като това би трябвало да е основната цел на всеки текст?! Ако посочиш кое в статията я прави недостойна - добре, ще решим спора окончателно. А през това време отивай да фалираш хостинг компании, грижейки се server response time да бъде 4 секунди. За малко да забравя и изключително професионалното отношение към клиентите, доказано с изнасяне на кореспонденция по форумите.
ПП: Научи се да пишеш преди да критикуваш стил на писане. Изглеждаш жалко.
ПП2: Само като видя подпис с толкова мъдър цитат, пльокнат с цел да покажем колко сме извисени и основно - че знаем английски ми става ясно с какъв човек си имам работа.
ПП3: Покажи ми текст, който според теб е полезен, не е с ниско качество и не е с дължина на роман. Между другото, вика му се "ферман", за да звучим точно, тъй като в романа има сюжет, има герои, etc.
Айде сега да те видим как ще се скриеш/деликатно ще избягаш от темата
Той се скри...остави го, че е безработен сега, сигурно са му спряли интернета съседите, от които е крал.
https://www.facebook.com/groups/426308784187210/permalink/893341974150553/дай линк да се посмеем с колегите. Този цирк съм го пропуснал, what a shame.......
Тук дори и цяло изречение нямахме, явно твоята малоумност е безгранична.
Браво. Нека да ти кажа - не се пъни излишно, чувството ти за хумор е по-зле от това на котката ми.Дай да ти отговоря на всичките въпроси, за да се почувстваш Важен и да заприличаш на още по-маловажен. Прочел съм достатъчно (разбирай санитарния минимум) от твоите творчески опити. Разбирам, че ти си само шеф и не можеш да пишеш, редактираш, следиш кой от 18-те хиляди служителя каква глупост е дефекирал, но общото мнение за теб като цяло и труда ти на половинки е показателно .Спора е решен окончателно още в момента в който си решил да се изживяваш като клавиатурен герой - разбирай "загубена кауза". Вземи отвори няколко учебника по икономика и търговско право и направи елементарна разлика между "фалит" и "сливане" . Ако не ти е ясно как да проследиш едното и другото в Търговския регистър има достатъчно информация като отчети и оповестявания на промените. Не се изисква много акъл за да ги откриеш, дори и твоята мозъчна клетка стига за това. В подписа ми има много повече мисъл и смисъл, отколкото някога нещо е минало през вакуума между ушите ти. Може да си го пуснеш в google translate и да си го преведеш ако те затруднява смислово. За човек, който има претенции за наличие на висока лексикална култура изглежда доста жалко (цитирам теб) , като не правиш разлика между жанр в литературата и турцизъм. А относно response time-a не мисля да се хабя изобщо да ти обяснявам нещо, защото 99% от информацията няма да ти говори нищо.
Сигурен съм, че котката ти има повече акъл в главата за да схване чувството ми за хумор. Съчинения съм писал в 3-ти клас, преди повече от 25 години.Браво. Нека да ти кажа - не се пъни излишно, чувството ти за хумор е по-зле от това на котката ми.
Отговори на въпросите ми, а не пиши свободно съчинение.
Аре не се прави, съчинения се пишат и след 3 класСигурен съм, че котката ти има повече акъл в главата за да схване чувството ми за хумор. Съчинения съм писал в 3-ти клас, преди повече от 25 години.