Кой е Даласа? Изглежда готин, защо ли не е идвал в нашата тема тогава....
О миличка Нандибанди как си кара миа? Дубре ли спа?
Да, аморе мио, чудесно даже - дълбоко и продължително, като в боклукчийски камион.:wink:
А ти? Освен, че са те погнали предприемачите как я караш?
Кой е Даласа? Изглежда готин, защо ли не е идвал в нашата тема тогава....
даласа беше рекордьор по червенорепие и тъпотемие. оставяше незабравим вкус в устата и смъдеж в очите след всеки един пост. банван е неколкократно, сега се подвизава като леонсио (нещо подобно на ен му е ника) и доста се е кротнал... макар, че запазената му марка - петъчната тема още да ни радва
друга колоритна личност, която липсва във форума (но не и на повечето) е кръчмата, но тая история е дълга
ако се върнем най-назад - липсва и апостола на българките форуми, но предполагам преклонната му възраст да го отказа да вилнее в нета
Забавното е, че онзи ден пишех тема как да привлечем мъжкия род, и оттогава съм писала около две статийки с такава тематика Аз мисля, че привличането е женска работа
Дубре миличка можи да дадеш някой савет и да се пухвалиш колко маже си привлякла. Но спуред мен мажете трябва да са активнъта страна. Жените само трябва да са достатъчно факъбъл.
Уж видовете ни са толкова различни, сякаш сме от далечни планети...
Неща, които помагат:
- уж, случайно докосване, докато не го хвърлиш в напреднало състояние на шок...
- дръж се наивно и несигурно
- наслаждавай се на присъствието му.
- чувствай се комфортно със себе си
- поглези го - масаж със топло сусамово масло
- кажи на всичките му приятели, че си падаш по него.
Въобще мога да измисля цял наръчник за stalker-ки
Уж видовете ни са толкова различни, сякаш сме от далечни планети...
Неща, които помагат:
- уж, случайно докосване, докато не го хвърлиш в напреднало състояние на шок...
- дръж се наивно и несигурно
- наслаждавай се на присъствието му.
- чувствай се комфортно със себе си
- поглези го - масаж със топло сусамово масло
- кажи на всичките му приятели, че си падаш по него.
Въобще мога да измисля цял наръчник за stalker-ки
Светле, оригинални идеи и съвети, но ми се струва, че масажът е приложим при малко по-задълбочено ниво на опознаване - не върви да го докоснеш, държейки се наивно и несигурно, докато се кефиш, че майка му го е родила, пък и твоята-теб и изведнъж хоп сусамовото олио и команда: събличай се и лягай - ще те масажирам. А и тва с приятелите с каква цел - да го бъзикат на чаша бира? Иначе дай наръчника - все ще послужи на някой.:wink:
А за "уж, случайно докосване, докато не го хвърлиш в напреднало състояние на шок" - наистина действа. Случвало ми се е в градския транспорт да ми се отъркат някакви и действително ме хвърля в напреднало състояние на шок.
Както казах, моя наръчник е за stalker-ки, аз самата съм горда такава, наследница на лейди Керълайн Ламб, която останала в историята с това, че изпратила на Байрон в плик интимното си окосмяване. До края на живота си той наричал досадниците "керълайнски" Рядко се случва stalker-ка от нейната класа, към това се стремим!
Това за сталкването беше интересно, но аз като се замислих, по-скоро атакувам фронтално - завладееш ли сетивата, въображението се подчинява само. Най-много да организирам някоя клопка, ако случайно се амбицирам повече от обикновено.
Подслушваш го с чаша ако е в съседната стая на хотела.
Като си тръгне от дискотеката без теб - качваш се на първото такси и го инструктираш: "Следвайте тази кола!"
Миличка сталкерките явну са просто неусобену привлекателни жини