От: Как да забършем претприймачка?
Уни, ти обаче си доста първосигнален. Недей така. Разбери, че понякога е по-интересно да ... се слееш в една обстановка с публиката.
Какво имаме?
Първото му мнение беше към мен с една елементарна грешка. Не знам защо си позволих да му напиша съобщение, за да си я редактира, приятелски. Не беше нарочно, понякога е просто грешка. Но той сякаш се обиди. И не го интересуваше дали ще направи добро впечатление на останалите, а влезе в роля.
Когато пише, никога не виждаш, че е он-лайн този ник. Това съм го забелязала само ри един друг потребител и единият админ, а! и гестаповката.
Има хора, които не че го харесват заради начина по-който се изразява, защото се дразнят от грешки с "И" и "Й4-кото, но в същото времеси пишат без проблем с потребители като Бластера, който пише слято и доста неразбираемо на моменти. Но винаги ... както и да е. Когато става въпрос и се стигне до реп-и или критики, някои защитници съвсем искрено показват своята подкрепа към него, а не вярвам да е просто от доброта към новите, защото към други нови не са толкова толерантни, дори напротив.
Накрая, мислиш ли, че този човек е по-изнервен от теб? Нем. Участието му тук е ташак, а темата за егрегорите е друга бира ...
Изводи: 1. Не му обръщай внимание. 2. Дори да виждаш мненията му цитирани в други мнения,не му обръщай внимание. 3. Дори да ти предложи 50К в брой и с три яки мацки да ти звънне на вратата НЕ МУ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ!!!
Той е плод на твоето въображение и технологиите. А всъщност не съществува!
Капиш?! 8)