Как да защитим сайт с нелегални неща!

От: Re: Как да защитим сайт с нелегални неща!

Няма да ползвате директни рекламодатели защото обичайния начин за плащане при тях е банков превод/пейпал

Другия вариант е както писах в първия ми пост към Даласа - никакъв PayPal, никакви Payza - правиш си акаунт в някоя от системите към които бях дал линковете, и самата ти банкова сметка е в чужбина, като регистрацията в тези системи е задължително от прокси, като преди това пак от прокси регистрираш имейла който пък ще дадеш по време на създаването на акаунта. След това ти пращат на адреса с пощенска пратка банкоматната карта - обикновено е MASTER CARD и си ОК, като при всяко логване в домейна ти, хостинга го правиш през проксито, както и логването в банковия акаунт и в пощата която си дал. Но наистина тия рекламодатели... нямаш гаранция за дискретност.

Що се отнася до прокситата, да - прав си, но дори и тогава има шанс за издънка, защото както писах по-горе за да си вържеш гащите като хората ще налееш повече пари за качествено прокси/впн от колкото ще изкараш.

Да така е, действително инвестицията за прокси / впн е доста голяма, но няма пък начин ако искаш да се пазиш. И някои безплатни проксита също вършат работа, не всички а само някои, но не ти гарантират 100 % сигурност. Вероятно са те издънили някои от рекламодателите. До колкото разбрах не са идвали у вас да те щурмуват, изземване на PC-та, арести и т.н. което е добре. Разминал си се само с привикване, и след като си обяснил че ще направиш някои промени по сайта и наистина си ги направил, предполагам сега нямаш проблеми.

Виждате, че всеки ден изгаря някой в поредната ПР акция. Просто не си струва.

Да, в последно време много взеха да изгърмяват една подир друга подобни новини. И гледам че това са хора които са имали предимно филми, и то не какви да са филми а български. И на мен не ми харесват тия работи които така зачестиха, дори се дразня. За това е редно Даласа да сподели какво точно иска да прави, за да му кажем струва ли си.

От: Re: Как да защитим сайт с нелегални неща!

И като споменах това ми е много любопитно дори да си завържете гащите с ползване на проксита и т.н., как аджеба ще монетизирате тези сайтове? Няма да ползвате директни рекламодатели защото обичайния начин за плащане при тях е банков превод/пейпал. Няма да ползвате адсенс, изиадс или хттпоол щото няма да ви допуснат. Остава ви етаргет като компания която работи на българския пазар. Не стига, че заплащането от 3 стотинки на клик е повече от мизерно, ами и те превеждат изкараната сума по банков път.
Та?
Ок в сайтовете ми има линкове към филми, щом е незаконно тогава сменям ги с трелъри!!!А и се печеляло добре от това.НОООООООООООООООО
имам бръдчет в Латвия, който ще ми регне и хостне там нов сайт за филми без никакви реклами,няма да се печели от него изобщо - just free for every one!Просто копирам старите бази данни на сайтовете ми в новия сайт и няма да печеля нищо от него и нкви издънки с него-как ще ме хванат?И се питате къв е смисъла-а къв е смисъла на википедиа?

Да, в последно време много взеха да изгърмяват една подир друга подобни новини. И гледам че това са хора които са имали предимно филми, и то не какви да са филми а български. И на мен не ми харесват тия работи които така зачестиха, дори се дразня. За това е редно Даласа да сподели какво точно иска да прави, за да му кажем струва ли си.
щях да правя варез сите ,като руските.Всъшност там май за таквиз неща не ги барат!

Горе