От: Как да инвестирам 1000лв?
С уточнението, че не съм чел темата изцяло бих искал да кажа, че в момента от нищо-нещо може да се направи най-лесно с Kindle. Като за да се успее в тази сфера е необходимо човек да инвестира умения, време и пари, като колкото повече инвестира от едното, толкова по-малко може да инвестира от другите две. Не е нужно да си гений, за да успееш да направиш XX.XXX$ от Kindle на месец, много хора го правят, някои изкарват и много по-малко разбира се, но дори 500$ на месец полу-пасивен доход са нелоши джобни пари по нашите стандарти.
Не бих искал да издавам точният начин, по който аз правя нещата, тъй като съм спиннал методи, които съм чел по въпроса, така че ще предложа два курса, които са ми се сторили много полезни за това аз да започна да се занимавам с Kindle. По никакъв начин не съм свързан със собствениците на WSO-тата. Едното WSO го свалих безплатно от blackhatworld форум, другото WSO струва 140$ и с бизнес партнъора ми броихме пари за него, така че това е - на едното WSO съм доволен клиент, на другото доволен потребител, който не си е платил за WSO-то.
Сега - WSO-то за което платихме се казва Kindling. Изключително огромно като обем и качество на информацията WSO - купуваш го веднъж и бъдещите ъпдейти от автора са безплатни, пуска си newsletter през известно време с полезна информация и съвети, добавя неща към WSO-то, което е качено на сайт дефакто и си логваш с мембършип. Има Facebook група, която е специално за клиенти на WSO-то, които обменят информация помежду си. Има съвети както за non-fiction, така и за fiction издаване на Kindle книги, съвети за аутсорсване, реклама и изобщо всичко.
Във Facebook групата имаме доста хора, които правят XX.XXX$ на месец и още много, които правят X.XXX$ на месец. Рекорда е 200 000$ на за миналата година приход или беше 220 000$ от Kindle книги. Същия този човек със съпругата му вече правят по 60 000 - 70 000$ от Kindle книги на месец, така че тази година ще направят над половин милион долара.
Въобще - 140$ са нищо, ако човек иска наистина да се захване със сериозен бизнес с дългосрочна преспектива. И тук за да успеете ви трябват или пари за вложение, 500-1000лв. по-добре и повече. Или трябва да можете сами да си пишете книгите. Или комбинация от двата варианта.
Слагам линк към темата в Warrior Forum-а:
http://www.warriorforum.com/warrior...-training-private-group-personal-support.html
Второто WSO - то е за издаване на non-fiction книги, т.е. self-development, dating, weight loss, relationship advice книги. И всякакви подобни. При него се набляга на: как да напишем бързи и лесно Kindle книга, да инвестираме 5-10$ по нея и да направим така, че да ни носи по средно 60$ на месец от там насетне. Ако не можете сами да си напишете книгите има съвети как да ги аутсорснете евтино и качествено. От там нататък сте вие и вашите умения. Много хора печелят по този начин и си докарват много много добри пари всеки месец. Тук пак или ви трябват умения и време, или можете да компенсирате с пари, ако ви липсват умения или време.
За пример ще кажа, че съм публикувал Kindle книги, на които съм нямал време да им правя реклама, и бавно и славно си избиват парите вложени от мен. При книгите, които имаш време да рекламираш нещата са много по-добре. Но представете си, че набутате нещо в Amazon, за което сте инвестирали 40$ и ви е отнело половин-един час да направите проучването и да аутсорснете написването на книгата, корицата и т.н. И след това за 10-15 минути публикувате книгиата и тя за 2, или 3 или 6 месеца си избие вложението без нищо да сте барнали по нея като реклама и т.н. И след това започва да ви носи чиста печалба. Или сте инвестирали същите по 40$ за тази и още няколко книги, правите им някаква реклама и всяка от тези книги ви носи 60$ месечно? И това са неща, които ще ви носят пари днес и за в бъдеще, и след 5 години и след 10 години. Без да разчитате на Google да не ви натири от 1-ва на 100-на страница в резултатите си просто защото са измислили нов алгоритъм.
Слагам линк към сайта на пича, който е автор на второто WSO. Ако някой прояви чак такъв интерес съм готов да кача пиратската версия някъде и да й се наслаждавате.
http://kmoneymastery.com/
Това е от мен. Ако някой иска да направи добри пари и да има стабилен бизнес, а не колекция от сайтове и страх от алгоритмите на Google - да заповяда и да започне да издава Kindle книги.