Какво смятате за домейните .CA, .DE и .FR на Канада, Германия и Франция. Дали си струва да се инвестира в такива?
Важното е да намериш купувач на тази цена.Къде мога да продам домейн за висока цена.. искам да се пробвам да продам един модейн за 40-50 к.
ами незнам колко струва домейна.. може да не струва и 100 лв.. ама подобни домейни са пуснати на 30-40 К $.. аз ще пусна 15-20к $ от пробване не се губи..Важното е да намериш купувач на тази цена.
Ако домейна е много добър (на прима виста се сещам за примерно 3 буквен ком домейн или 4 цифров ком домейн), постави го да кажем в Sedo за продажба.
Може да го пуснеш в Sedo на търг, но трябва да си сигурен, че домейна наистина струва подобни пари.
Може ли да видим домейна?
Имам домейн, който ми е излишен според теб струва ли си опита за продажба ? web-sale.top
А защо да го продаваш изобщо в чуждестранни?Здравейте, от известно време чета форума и по-специално темите за домейните, искам да попитам за bgcart.ком дали има смисъл да го продавам в чуждестранни сайтове или да го запазя за по- късни времена? Благодаря предварително и поздравления за информативната тема и отзивите на участниците.
Мислех да го правя платформа за продажба на домейни и сайтове. НО финансите ми се стопиха на други места и така си остана домейнчетоНай-добре да го иставиш да се дропи, има тире, разлирението е скапано, няма шанс за продажба....
Мислех да го правя платформа за продажба на домейни и сайтове. НО финансите ми се стопиха на други места и така си остана домейнчето
П.П. Какво значи да се дропи, на вие съм със чуждиците, извинявай за тъпия въпрос, но....Дроп от английски ми е ясно - спада / пада / изпуска... Искаш да кажеш демек да го зарежа ?!
Никой не го е препоръчвал, исках просто да направя платформа, то не аз де, ДА МИ направят платформа ( да се израз правилно ) за аукцион и директна продажба за домейни и сайтчета. Това беше идеята на купуването му. Казваха ми тогава, че е е лош за СЕО, но аз с времето просто се отказах идеята, че заминаха парите за нея към друго. Ще опитам. П.П. Къде е тая група във фейсбук ?Направо си уцелил с превода на думата. Да се дропне, ще рече да го зарежеш. Не знам кои ти го е препоръчал това, но домейна не е лош. Даже, е доста хубавичък за някой магазин. Кратък и лесен за запомняне. Пробвай се да го продадеш тук или в групата за домейни във фейсбук. Все ще се намери някой купувач ( че за какви смотани домейни съм виждал да продават!)
Ясно.. П.П. hyz е също до колкото знам network domain като top, но някак си ...... не е яко разширение според менТрудно ще се намери купувач с това разширение... хората са доста предубедени към новите разширения..
Е, ако беше BITCOIN.TOP веднага щеше да се продаде
Аз си имам 2 домейна .xyz и мисля упорито да си ги подновявам, пък да видим какво ще стане в бъдеще