KoMaHgOc
Member
Sobieski каза:Напоследък доста се разви форума и живна а вече си имаме и каки 8)
Нека нека
Sobieski каза:Напоследък доста се разви форума и живна а вече си имаме и каки 8)
Да, форума е доста активен напоследък. Аз лино след като всърша с работа за деня влизам да споделя мнение по някои въпросу, а и е хубаво да початиш с хора, които са се потяли над едни и същи неща.KoMaHgOc каза:Sobieski каза:Напоследък доста се разви форума и живна а вече си имаме и каки 8)
Нека нека
Blinky каза:Да, форума е доста активен напоследък. Аз лино след като всърша с работа за деня влизам да споделя мнение по някои въпросу, а и е хубаво да початиш с хора, които са се потяли над едни и същи неща.KoMaHgOc каза:Sobieski каза:Напоследък доста се разви форума и живна а вече си имаме и каки 8)
Нека нека
А за каките - нека има повече, това ще стимулира мъжката част да чете и учи повече за да им помага. И да се включват в темата по която са компетентни и каката е питала или е коментирала нещо. :wink:
Blinky каза:Не съм искал да кажа нищо лошо, нали? :lol: :wink:
Суперс те хора. :wink: Не се и съмнявам че сте готини. Ама аз не съм чат-гларус. Надявах се да съм с друг статус в мрежата, ама щом сте казали - значи има върху какво да работя.Blinky ние сме си наши хора няма да те издаваме :lol: шегичка
бате една грешна стъпка и за цял живот ставаш извратен воайор :twisted:Суперс те хора. :wink: Не се и съмнявам че сте готини. Ама аз не съм чат-гларус. Надявах се да съм с друг статус в мрежата, ама щом сте казали - значи има върху какво да работя.
Май тук е момента да спомен че се кефя на мулатки.бате една грешна стъпка и за цял живот ставаш извратен воайор :twisted:
Бате, расистите не се кефят на молатки.ахахах е то кой не се кефи на мулатки :d
5) Направете SEO. Ако никой не може да ви намери на първа страница например, едва ли ще правите големи продажби освен ако не правите PPC кампании.
Как само си го написал се едно се щтраква с пръсти и си на 1-ва страница в Г.
Здравейте на всички,дано включването ми да не ви подразни,защото няма да пиша нищо общо с темата и въпреки това смятам,че е важно.
Предполагам,че хората пишещи тук са истински предприемачи,че хората тук са наистина амбициозни и знаят как да правят пари.Сигурна съм,че всеки от вас иска да гради бизнеса си бързо,енергично,със страс,че иска да се развива само на горе.
И съм сигурна ,че всеки от вас знае,че всичко това няма да е възможно ако не се чувствате добре всеки един ден,всеки един момент.
Предлагам ви дастанем партъори,аз ще ви помогна да сте здрави и в перфектна форма винаги,а вие ще имате енергията и силата да се градите бизнеса си и да печелите пари.
Ако това предложение е заинтригувало някой или просто му е любопитно нека ми пише на [email protected] Мария Цветкова!