От: Как да си спестим данъци? Законно.
Хаххаха ... Перник ))
Евала, сега стрували и 10 000 евро тоя апартамент?
Апартамент на първия етаж 48 кв. гарсониера. В Перник, не в София, но преустроен и с документи за магазин.
Движението на цените е вълнообразно - нагоре. Има спадове, но като цяло тенденцията е да се повишава. Спрямо златото не е коректно да се изчислява цената ( не съм купувал за да инвестирам в недвижими имоти, а за да ги ползвам), а спрямо това дали си под наем, или не. Аз не казвам, че да инвестираш в недвижимо имущество е винаги 100% правилно. Казвам, че когато имаш право на избор, следиш пазара, дългосрочната прогноза, знаеш инфраструктурата и плановете за подобряването и има много добри оферти. Давам ти пример. Мой познат преди 10 години купи 15 къщи с парцели в селата Кладница и Рударци - каква беше логиката му. Минерална вода, чист въздух, Витоша, близо да София, близо до Перник - ако ти кажа цените за които взе тогава къщите ще ме обвините в лъжа. Сега със същите пари не можеш да си купиш дори половин парцел. Друг пример е купуването на земя и парцели около Мало Бучино (АМ Люлин).. и още много такива
Разбира се имаше и много балони в имотите София, Варна, Банско, Черноморието... темата е дълга, но не е честно да се обобщават нещата ... в бизнеса с недвижими имоти винаги ще се инвестира въпросът е кога, къде колко, как ..
Хаххаха ... Перник ))
Евала, сега стрували и 10 000 евро тоя апартамент?