partytime
Well-Known Member
Че голяма ли е бе, за 20 мин стигаш от единия край до другия.тя София не е много малка
Че голяма ли е бе, за 20 мин стигаш от единия край до другия.тя София не е много малка
Да, ама само късно вечерЧе голяма ли е бе, за 20 мин стигаш от единия край до другия.
Казал си някои верни неща. Но сега е момента да се кажат и други.Дефе, пиян не Дей да влизаш във форума
Пица ли ще правиш?В София съм видял един тип заведение за бързо хранене дето не е често срещан но винаги има дълги опашки.
Бех си го отбелезал за евентуален бъдещ бизнес.
Не е точно сандвичи.
Не. Само пици са ти на тебе ред очите.Пица ли ще правиш?
Сега е точния момент за иновативни решения.Не. Само пици са ти на тебе ред очите.
Не е нормално, разбира се. София е столицата на България и аз съм готов да се бия за това.Защо ви е страх да се изгубите като столица?
Това е нещо нормално.
Това е момента в който разбираш колко добра идея са жителството и адресната регитрацияИначе градът е пренаселен с всякаква гмеж. Гадни, невъзпитани хора от цялата страна...трагедия е.
Ами не. А и това е фейк
С/у 49% от бъдещите дивиденти.Сега е точния момент за иновативни решения.
Покажи ни нещо, като за Нова Година - нещо инструментално ново.
Щях да се учудя, ако имаше друго мнение.Да 2010-2012 беше супер в София. После прекалиха с европейченето.
Е, що? Номера е един път да се измести НС, някъде другаде. Колкото искаш равнини има. Примерно що да не е Стара Загора. Или някъде там. Това би бил доста логичен избор.Не е нормално, разбира се. София е столицата на България и аз съм готов да се бия за това.
Ти представи си ако София не е столица и софиянците плъзнат да се преселват из провинцията, трагедия!
Нека ги си стоят там и нека София да си е столица во веки!Амин
Ами той отговорът някак си сам изплува - трябва да се премести НС някъде другаде.Не е много ако положението. Няма и да става. И може би няма кмет на света, който може да направи този град красив и европейски, за какъвто претендира. Ще го видим новия, но опита подсказва, че всеки се търчи първите години, и после резки промени надолу.