Как монетизирате вашите Facebook страници?

От: Как монетизирате вашите Facebook страници?

Вземи си сложи цайсите бе ТАРИКАТ и виж, че съм писал по-горе!

Писали сме едновременно, "тарикат", докато аз си пишех моя пост, то ти явно си предпочел първо да ми дадеш негативна репутация, а след това за да се измъкнеш сух, веднага да напишеш мнението си. Не, няма да си променя мнението, то ще си остане, а ти си бери срама, че чакаш да се възползваш наготово, и едва когато те притиснаха в ъгъла и ти стана неудобно реши да кажеш нещо.

Писали сме едновременно, "тарикат", докато аз си пишех моя пост, то ти явно си предпочел първо да ми дадеш негативна репутация, а след това за да се измъкнеш сух, веднага да напишеш мнението си. Не, няма да си променя мнението, то ще си остане, а ти си бери срама, че чакаш да се възползваш наготово, и едва когато те притиснаха в ъгъла и ти стана неудобно реши да кажеш нещо.

Знаеш ли какво? Днес през цялото време ми се правеше на интерсен и се заяждаше с мен. Опитах се да запазя добрите отношения с теб, но не стана. Ще те помоля вече да не участваш в темите, които съм аз. Нито ме познаваш, нито нищо, тръгнал нашия да ме обвинява какъв съм бил, що съм бил. Айде да оставим народа да реши а? Вместо да се надхвърляш на народа, остави малко нещата на течението.

П.С. Всеки си има търпение и както казах, ти успя да прелееш бирата.

От: От: Как монетизирате вашите Facebook страници?

Аз също имам добри отношения към теб, това ти какво искаш не ме интересува, а ще пиша където си искам, ако има какво да споделя.

Друг начин за печелене от фейсбукстраници: Освен директна реклама на фирми, също така директна реклама на хора, които произвеждат бижута и разни дрънкулки. Също така може да си дадете фейсбукстраниците "под наем".

@Странник, не знам дали @ADO споделя информация, но ти се държиш адски надменно. Не понякога, а винаги.
Все ти знаеш всичко, но няма да го кажеш защото сме под нивото ти.

Не разбирам защо го правиш...
след като няма да си полезен - защо въобще си губиш времето да пишеш?

...ти се държиш адски надменно.

А, ти щото не се държиш надменно и не се подиграваш на другите.

В тази тема абсолютно подкрепям @Странникът,защото всички които изкарват пари от страници, са копирали един от друг. И то не 1 или 2 неща,а в повечето случаи всичко !!!

Добре де, наготово та наготово!? От одеве се чудя и мая, всеки който сподели публично опита си, за кого, аджеба, го споделя?? Нали идеята е да се споделя, за да научат тези, които не знаят как, а за тях това си е наготово :) Ясно е , че някои знаят , но не споделят, само попиват инфо, ама пък и никой не е длъжен да сподели знанията си, макар, че идеята на форумите е точно такава, нали? :) Проблемът ни на нас, българите, е в причините защо колеги от един и същ бранш не си помагаме, а се борим един срещу друг, което е много жалко и ...пагубно за самите нас! Ето за това си прав - че има много мекеренца, които попиват само и то, за да правят мръсно.
Относно самата тема и идеята ѝ - чудесно, но ужасно късно, защото като чета тук как хора с милиони фенове в страници търсят начин да се отърват от страниците си, каква ли монетизация може да има вече...

@Странник, не знам дали @ADO споделя информация, но ти се държиш адски надменно. Не понякога, а винаги.
Все ти знаеш всичко, но няма да го кажеш защото сме под нивото ти.

Не разбирам защо го правиш...
след като няма да си полезен - защо въобще си губиш времето да пишеш?

Подсети ме утре да ти дам зелена репутация, че днес ми свърши лимита. ;)

Re: От: От: Как монетизирате вашите Facebook страници?

Един вид никой да не споделя нищо повече :) така ли, защото има конкуренция :)

Да, това звучи тъпо. :) Сори, ама за това са форумите. И ще кажа аз, щом има толкова "предпазливи" уебмастъри:

Това са:

Адсенс или други мрежи, афилиейт програми и продажба на директна реклама. Лично аз - продажби на собствени продукти или услуги. Само ще кажа, че спрямо трафика от търсачките, този от социалните е някъде около 5-6 пъти по-неконвертиращ. Демек, ако за от 100 посетения от търсачката за каквито и да е главни и не чак толкова главни думи правиш една продажба, то от търсачките ще трябва да са минимум 500-600. Дори се стига и до повече. За това и най-добрия метод си остава - адсенс и другите мрежи. ;)

Успехи.

Само с копиране на идея не става. Идеи под път и над път.

Но трябва и дупе. Да се направи страницата, да се следи, да се намерят желаещи да плащат, да се следят новостите във Фейса и все други подобни съставки към "великата идея". Колко са хората дето с една идея - оригинална или открадната - са успели. Трябва здраво бачкане и късмет.

И ако ставаше лесно, нямаше да се продават толкова страници с десетки и стотици хиляди фенове.

Едва ли има някакво гениално ноу-хау:
1.Избираш си някаква ниша.
2.Споделяш интересен контент,свързан с нишата.
3.От време на време споделяш някой афф. линк за продукт или СРА оферта ,пак свързани с дадената ниша.

Това е основният модел при всички социални мрежи.

Горе