DEATH
Member
arsenal каза:мен някой ме излага та чак и модератор ме направи
после те изтриха и пак те направиха мандата ти е дълаг.
arsenal каза:мен някой ме излага та чак и модератор ме направи
DEATH каза:arsenal каза:мен някой ме излага та чак и модератор ме направи
после те изтриха и пак те направиха мандата ти е дълаг.
nik0la каза:съвсем случайно попаднах и се радвам разбира си 8)
bgkulinar каза:И аз като Извънземния, от адсенс реклама. Само че, когато бях за първи път имаше 50-ина поста. Сега форумът се е поразработил и вярвам, че в скоро време няма да се налага на админа да плаща, за да се рекламира.
Alexin каза:препоръка от приател и сам много доволен има много неща полезни и още колко не сам прочел лелее л
Бате ще ни поясниш ли по-добре от кой форум? GPF - ? :?: А иначе се радваме че се увеличаваме от различни места, само някой ден да станеме 1 000, леле каква сила ще сме Иначе се надявам да си прекарваш ОК тук, и да ти е интересно инфото. :wink:MsGeR каза:Този форум го намерих от един друг български форум за GPF
ZzZaPyr каза:GPF = Get Paid Forum
Предполагам става дума за http://www.gpfbg.com/
Еми добре си ни дошъл бате, приятен престой. Тук е много яко, знам го от личен опит.Nevca каза:Аз пък намерих вашия форум чрез google,нещо относно бизнес онлайн търсех и ето ме тука
Надявам се и да си доволен от това което четеш и те се случва тук. Поздави на приятеля ти от нас. Винаги е хубаво когато някой те препоръчва от уста на уста.iasen_h каза:На мен ми каза един приятел но първо не обарнах внимание но после като се загледах взех да влизам