Ами да, но за Ен версията не знам дали сте обсъждали някъде , не сте ли мислили за още един домейн който да е английска дума.
Защото predpriemach е зверски трудна дума за прочитане, изговаряне, запомняне от английско говорящи потребители ?
Аз също разбрах от приятел
Търсих информация относно Биткойн и попаднах тук http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=23303![]()
Бих добавил, че ми се щеше да съм попаднал на форума поне 2 години по рано![]()
Ами... всичко започна със прочитането на книгите на Ричард Брансон, мотивирах се да започна нещо малко, което да развия. Понеже колите са ми слабост, реших в тази сфера да е, но проблема беше, че абсолютно нищо не вдявах от сайтове, единствено можех да ги ползвам, тогава моя приятел ми каза за форума ви и от януари до сега не спирам да чета, научих много неща , радвам се, че продължавате да се развиватеКак е станало на въпрос? Ако може да споделиш. Приятен престой тук с нас и успехи.![]()
В такъв случай Blinky, да благодарим на съдбата, че точно сега сме попаднали![]()
От търсачка
Един познат ми препоръча форума
За сайта научих от приятел. След ровене из темите започна да ми става все по-интересно, а накрая реших да се регистрирам и аз![]()