Търсех нещо специализирано в google и го отрких веднага тук. Това силно ме грабна
Открих форума преди около година, благодарение на Кирев
Намерих сайта в Google.bg, търсех информация за СЕО оптимизации и дизайн. Влизайки в сайта, разбрах, че е правилното място, подредбата на категории и съкатегории доста ми помогна да намеря това, което ме интересуваше. Добра работа сте свършили. Поздрави и все напред.
Голяма част от потребителите биха изпитали неудобство, тъй като нямат възможност да влизат всеки ден, та за това е по-дълъг периода. И то сериозни потребителя. Ако някой не е Ок нека сподели и решение, но товя е основния довод.
Аз малко се обърках от мнението ти. Сега Какво ново? показва новите публикации само за последните 24 часа, моето предложение е този период да се покачи примерно на 3 дни, за да може ако днес да речем съм пропуснал да вляза и са минали повече от 24 часа от последното ми влизане, като се логна и кликна на Какво ново? да вида какво се е писало последните 3 дни да речем.
Ползвай от подменюто - > New posts - http://www.predpriemach.com/search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_Post
приятел ми го препоръча
Открих го преди повече от година, когато започнах да се занимавам с freelance проекти, но се включвам чак сега