Blinky
Owner
Знам, бате - гадове сме. Ама хубавото е че ни търпите. А ние гледаме да не се дъниме много. Не си ми оставил емолшъни. Да знаеш че вътрешно се смея....а тия админите какви са гадове :lol::lol:
Знам, бате - гадове сме. Ама хубавото е че ни търпите. А ние гледаме да не се дъниме много. Не си ми оставил емолшъни. Да знаеш че вътрешно се смея....а тия админите какви са гадове :lol::lol:
Супер си бате. Добре си излясъл. Явно ти е силно блогчето. Че и с тема, а не хол страница си преди алексата. Добре си се оптимизирал. Шега или не трафик от тази думичка (ако може да се нарече) идва. Явно си е бранд малко или много.
много е хубаво че брандваме форума вече , я кажете оф рефералите от форума има ли ке6 :twisted:Супер си бате. Добре си излясъл. Явно ти е силно блогчето. Че и с тема, а не хол страница си преди алексата. Добре си се оптимизирал. Шега или не трафик от тази думичка (ако може да се нарече) идва. Явно си е бранд малко или много.
:wink:
Еми добре си ни дошъл бате и се надявам престоя ти тук да е полезен и пълноценен. Успехи и до нови срещи.Чичо Гугъл Може би най-добрия резултат, който някога ми е показвал 8)8)
Ето това вече е лошо.... махнете всичко свързано с кликери по букс.то!google търсих един кликер и попаднах на форума
Бате, напротив. Всякакъв трафик е добре дошъл. А ние тук ще убочаваме за по креативни неща. Има хора, които от цъкане на такива сайтове (както и аз също) са минали към affiliate marketing-a - всеки има минало в нета, преди големите стъпки към сериозните начини на изкарване на пари. Примерно освен със сърфове, аз си раменях банери на енда аматюрска страница - за трафик.Ето това вече е лошо.... махнете всичко свързано с кликери по букс.то!
Мммм, много добре, форума се популяризира в Мрежата. Супер!
Здрасти и добре дошъл. След известно време престой тук ще разбереш, че не само не си струват, но и че има много по-добър начин за изкрване на истински пари. Няма шеха и измама. :wink:Аз влязох в Google заради Bux to, който беше позачезнал и попаднах точно в Кофата, където засега ми е мястото.