Victor R
Well-Known Member
Риалититата и ние ще ги гледаме, жената ги харесва, а аз май малко по-малко.Много талаш. Но нали трябва да се хранят и те. И те са ора и те уеб ядат.
Честно казано дори не се сещам за какво да седна пред телевизора, за да гледам нещо. Понякога, ако дават някакви стари филми, премиерите са ми повече от ясни какви са по нашите родни телевизии. Добре, че имам HBO. Което всъщност гледам най много.
Аз не гледам нищо, гледам вече изливат риалитата, което е малко лошо за мен, защото доста около мен го гледат и явно и аз ще го гледам.
Но реклами няма да гледаме. Просто като почнат се пуска нещо друго или се прави нещо друго. Искрено се надявам големите брандове, които наливат такива бюджети в ТВ реклама да са си изградили точна методология, по която да могат да оценят резултатите. Защото поне до 2014г, когато бях по-навътре в нещата, нямаха такава и пари се наливаха "защото конкурентът Х налива".
М/у другото, рекламите бяха причинтата да спра да се занимавам с Ютуб, докато най-накрая не намерих надеждно работещ ад блокър. Просто като има на всеки няколко минути безумни реклами, към които изобщо нямаш интерес, става трудно да искаш да гледаш поредната простотия на поредния инфлуенсър, дори и ако съдържанието е забавно и в момента ти е много скучно.