От: Как прави бизнес Станимир Койчев Атанасов ?
Това, че не си ги получил е по независещи от мен причини. Виждаш, че съм ти ги пратил десет минути след като ти казах на мейла, че ще ти ги пратя.
Това, че твой приятел е изгорял с няколко хиляди е нормално. Стават такива неща в България (всъщност защо да е само в България).
Както и да е. След като си изяснихме нещата бих искал да изтриеш онази статия в блога, защото не отговаря на истината.
Това, че не си ги получил е по независещи от мен причини. Виждаш, че съм ти ги пратил десет минути след като ти казах на мейла, че ще ти ги пратя.
Това, че твой приятел е изгорял с няколко хиляди е нормално. Стават такива неща в България (всъщност защо да е само в България).
Както и да е. След като си изяснихме нещата бих искал да изтриеш онази статия в блога, защото не отговаря на истината.
Това, че не съм уведомил веднага всички, които рекламират при мен е моя грешка, признах я и се извиних.ilianskim; каза:@Койчев кофти ще се почуства всеки платил 6 месеца или година на някой и след месец сайта да е продаден и никой да няма за нужно да ти прати поне имейл с предложение за компенсация, всеки се поставя на мястото на Бикс и затова го защитаваме. Оправете си сметките и всеки по пътя си.