или никой не оптимизира в тая ниша или някой не си е свършил работата.
Извинявам се, че се отклонявам малко от темата. alabalist, понеже не разбирам от код, а както видях, няма такава стойност "seo"към атрибута class. Та , въпроса ми е, какво точно е искал да постигне човека, който е правил сайта, с тази стойност? Да не би да е очаквал чудо с "откриване" на нова революционна стойност?
Според мен тайната е в заявката "Д-р Урумова лекар хомеопат" - Това означава, че Гугъл подразбира д-р - Урумова, като нарицателно за хомеопат (Личен бранд) ... Вероятно жената е един от най - добрите специалисти в областа. Затова и сайтът и има предимство.
"Отишъл един SEO оптимизатор на бар, кръчма, пъб, място за пиене, лоби-бар..."
Гледам и не мога да си обясня - при търсене на думата "хомеопат" в Google на първо място излиза сайт, към който има само един линк? И то преди bg-mamma, Уикипедия... Как става тази магия?
ти логнат ли си в гугле?
а тази лекарка от същото/близко до твоето населено място ли е?
Според мен тайната е в заявката "Д-р Урумова лекар хомеопат" - Това означава, че Гугъл подразбира д-р - Урумова, като нарицателно за хомеопат (Личен бранд) ... Вероятно жената е един от най - добрите специалисти в областа. Затова и сайтът и има предимство.
Ами аз това се опитах да кажа преди няколко поста, но никой не ме отрази
Жената наистина е може би най-добрия лекар-хомеопат, която е коментирана много из форуми, статии и т.н.