От: От: От: Как се маха датата на публикуване от wordpress коментарите
Като сте толкова богати аиди докажете го. Да видим кой може да си позволи да ми подари една яка количка. МЕРЦЕДЕС! АМГ . Предизвиквам ВИ!
Разсмя ме. Благодарен съм, че нямам твоите "познания".
100% си помагал и на Бил Гейтс да пише първия ДОС и на Линус Торвалдс да пише първия си кърнел :lol:
Обаче ми се обади, когато започнеш да събираш всеки месец 5 цифрени суми в € за съпорт на софтуер, който ти си разработил, може да ти предложа хубава заплата.
PS: За правила при синтаксис не съм чувал. Но ако знаеше поне един истински език може би щеше да си чувал за препроцесори и make файлове.
А дали ще кометираш/изтриеш нещо в темата няма никакво значение. При ъпдейт всичко заминава.
Ти ся кво комплекси ли избиваш? Айде аз да го направя и да видим при следващия ъпдейт как ще замине искаш ли? Колко вадиш на месец и какви заплати даваш честно казано не ме интересува ни най - майлко. Както казах не се занимавай с мен, събирай си петцифрените суми и си живей живота. След като си голям програмист и ит-гури, лесно можеш да разбереш кой съм и да провериш какви приходи съм декларира за миналата година. Има си една специална графа за такива като мен и тама не съм забелязал софтуени техници с петцифрени суми месечно!
Като сте толкова богати аиди докажете го. Да видим кой може да си позволи да ми подари една яка количка. МЕРЦЕДЕС! АМГ . Предизвиквам ВИ!