nikosa1986
Active Member
От: Как си търсите работа?
Аз мога да ти предоставя работа. Може да ме потърсиш на телефон 0888 44 34 67, Пламен се казвам. Мисля, че имам дори няколко длъжности за теб
Уча лингвистика (английски), но това не е от особено значение, защото и с китап, пак няма да мога да си намеря работя по специалноста.
Хората завършват къде по-търсени специалности и са без работа. Затова и не го споменах първоначално. Дори не знам за какво си губя времето да го уча.
Имам що-годе добро ниво на английски и опитах в тези кол центрове с езика, но нямам комуникативни умения, както вече споменах.
Пратих CV на няколко обяви за преводи, дистанционно, но не очаквам да ме огрее.
На едно-две места видях, че търсят хора с опит с MS Office и Photoshop, отново дистанционно, но и там не съм някакво про, и най-вече второто, но ми звучи и супер несериозно. И това не си заслужава да го споменавам.
Имам и някакви бейсик умения по уеб програмиране, но във всички фирми искат опит с 10 различни фреймуорка, които не съм и чувал дори.
С други думи от всичко по малко, но накрая нищо. Какви умения и способности очаквате да имам? Не съм се родил програмист, математик или инжинер. Не мога да пея или свиря на цигулка.
Грамотен съм и знам къде се поставят точки и запетаи (поне в повечето случаи). Технически също съм грамотен, но кой случаен се урежда на позиции като поддръжка на компютри и системи, примерно. Не, че няма да мога да се справя, просто такива обяви не се намират в джобса.
Аз мога да ти предоставя работа. Може да ме потърсиш на телефон 0888 44 34 67, Пламен се казвам. Мисля, че имам дори няколко длъжности за теб