Как управлявате Не просто сайт а Бранд!

От: Как управлявате Не просто сайт а Бранд!

На мене офертите ми ги пуснаха за 10 и за 15 сек . така ,че сори ако съм подрязал крилата на когото и да е но идеята ми беше да дам светлина на нещата . :)

От: Как управлявате Не просто сайт а Бранд!

Относно радио рекламата, съм поръчвал за едни клиенти, които се занимаваха с хидроизолация. Най - добрия вариант като часово време сутрин (8-9 ч.) и след обяд (16-17 ч) . Сутрин хората докато пътуват към работа слушат, а преди да си тръгнат към вкъщи отново им напомня. Така рекламата излезе сравнително евтино и постигна много добър резултат. Предполагам, че и за различните радия има различно време, в което е добре да се пускат рекламите. Общо взето не бива да се пренебрегва нито един канал, чрез който може посланието да стигне до аудиторията.

От: Re: От: Как управлявате Не просто сайт а Бранд!

Защо, точно 10 лв е цената на 30 сек излъчване :)
4 излъчвания на ден по 10 лв = 40 лв х 30 дена = 1200 лв без ДДС :lol:

Къде ги видя тези цени? Посочените цени от STLINA са други, и там е и по-скъпо, че цените му са направени за 15'' излъчване, а не за 30'', и 15'' реклама само в радио Енерджи излиза по-скъпо от 10лв. на 30''. (Първата снимка. Другите снимки не ги коментирам, понеже виждам, че тук се скъпят на парите и едва ли ще извадят 2 500 - 3 500 лв. за реклама, още повече, че това е цена с отстъпка!). Или нещо бъркам в сметките? Цифрите са пред вас, смятайте!

STLINA - каква е тази отстъпка, която виждаме, и която не е малка, за какво са ти я дали: поръчваш редовно, поръчваш големи количества или... ?

Така споменаха. Не знам. Хванах се за писанието на @Странника. Не им знам сегашните актуални цени. Но предполагам пак не са ниски от тези, в интернет.

Правилно си се хванал с мен, не мисля, че греша.

От: Re: От: Как управлявате Не просто сайт а Бранд!

Къде ги видя тези цени? Посочените цени от STLINA са други, и там е и по-скъпо, че цените му са направени за 15'' излъчване, а не за 30'', и 15'' реклама само в радио Енерджи излиза по-скъпо от 10лв. на 30''. (Първата снимка. Другите снимки не ги коментирам, понеже виждам, че тук се скъпят на парите и едва ли ще извадят 2 500 - 3 500 лв. за реклама, още повече, че това е цена с отстъпка!). Или нещо бъркам в сметките? Цифрите са пред вас, смятайте!

STLINA - каква е тази отстъпка, която виждаме, и която не е малка, за какво са ти я дали: поръчваш редовно, поръчваш големи количества или... ?

Правилно си се хванал с мен, не мисля, че греша.

спя с шефката им и затова :D . Предполагам , че за количество

Горе