Аз пия кафе от там само при липса на други. Но няма да си кривя душата, че в някои случаи е по-добре от тези по някакви бутки, където се чудиш коя цетка е, а женицата там не си дава много зор да ти приготви нещо хубаво.Още ли пиете кафета от машини навън? Толкова е нехигиенично ...
Аз пия кафе от там само при липса на други. Но няма да си кривя душата, че в някои случаи е по-добре от тези по някакви бутки, където се чудиш коя цетка е, а женицата там не си дава много зор да ти приготви нещо хубаво.
Интересно ми е дали ще успеят да го направят добре и колко от машините ще изчезнат след тази тъпотия?
цената на устоиството е 200 лв връзката ще е нещо от рода на 6 лв на месец, обаче поставянето му разрушава гаранцията на машините.... понеже никъде в цяла еропа не се изисква такава връзка, на места са пробвали но са се отказали защото излиза нейкономически обсоновано, поне според шефа на асоциацията държавата да за да събере нещо от рода на 6 лева (не съм сигрен за цифрите че беше преди повече от 10 дни като го "гледах" - слушах го на бекграунд но беше нещо такова) данък ще ще вкара опреаторите в нещо като 12 лв разходи... по добре било машините да са на нещо като патентен данък