white_pawn
Well-Known Member
От: Клипът, който беше ИЗТРИТ от топ 40 на Vbox7!
точно ти мислех, че ще доловиш сарказма...
Верно ли? И що да не може?
точно ти мислех, че ще доловиш сарказма...
Верно ли? И що да не може?
Аз ще направя минималната пенсия 1000лв, а минималната заплата 2000лв, ако ви излъжа, кофти....
Някой може ли да ми каже едно национално предприятие, което не е пред фалит и което е на печалба?
Да, ще ти кажа едно - ЧЕЗ.Аз ще направя минималната пенсия 1000лв, а минималната заплата 2000лв, ако ви излъжа, кофти....
Някой може ли да ми каже едно национално предприятие, което не е пред фалит и което е на печалба?
Пред фалит са зареди некадърно управление.
А някой може ли да ми каже коя държава ще си подарява доброволно златото и парите на хората на други държави?
Преди 20 години нали всичко беше държавно ? Е ква файда?
Кое друг път, ЧЕЗ е чешко държавно дружество.ЧЕЗ друг път, или сме толкова силна държава, че „Да бъдем лидер на пазара на електроенергия в Централна и Югоизточна Европа”
Файда ли? Файдата беше, че хладилниците бяха постоянно фрашкани, хората имаха пари и можеха да си позволяват всичко, тока беше евтин и всичко беше евтино 150 лв. заплата стигаше преспокойно всяко семейство да отиде и на море и на планина, да си купи всичко което иска. Ама ти явно си малък и не го помниш това!
Файда ли? Файдата беше, че хладилниците бяха постоянно фрашкани, хората имаха пари и можеха да си позволяват всичко, тока беше евтин и всичко беше евтино 150 лв. заплата стигаше преспокойно всяко семейство да отиде и на море и на планина, да си купи всичко което иска. Ама ти явно си малък и не го помниш това!
В интерес на истината...мисля, че това не е точно така
но да попитам - може да бъркам...за коя година става на въпрос?
В интерес на истината...мисля, че това не е точно така
но да попитам - може да бъркам...за коя година става на въпрос?
Човекът казва, че е живял по онова време и помни какво е било, ти го караш да чете. Ти на колко опашки за хляб си бил преди 89-та? Доколкото знам е имало дефицит чак няколко години след края на комунизма и тогава са били опашките за салам. Хлябът не мисля, че е имало случай да е бил дефицитна стока в извънвоенната история на България.Вземи почети малко.
@uni-web - ти сигурно не помниш и опашките за хляб, не помниш празните магазини, не помниш как цялата държава фалира и май само пълния хладилник помниш.
Много ти е избирателна паметта. Вземи почети малко.
@uni-web - ти сигурно не помниш и опашките за хляб, не помниш празните магазини, не помниш как цялата държава фалира и май само пълния хладилник помниш.
Много ти е избирателна паметта. Вземи почети малко.
Твоето незнание не е аргумент. Вземи почети малко или питай някой дето знае.