Кога се очаква нов PR update?

От: Кога се очаква нов PR update?

Много ми е интересно как някои казват точна дата :D. Те от гугъл не следват логика, не разбрахте ли. На тях изобщо не им пука за тулбар PR, той не означава нищо за тях и техния алгоритъм! Те ползват реалния PR, който се обновявя непрестанно. Тулбар PR е само да си плакнем очите. Заради това го обновяват едва ли не когато се сетят.

От: Re: Кога се очаква нов PR update?

По-безсмислена тема не бях чел, ама хайде и аз да се включа.
PR update-a няма нищо общо с представянето ви в SERP-a, така че това което сте видяли миналата седмица е нов индекс а не нов PR update

алгоритъма им яко се оа*а ..оная табличка дето колко пр линкове да имаш към домейна си за да има еди колко си пр могат спокойно да си я заврът някъде..Има толкова нелогични пр домейни че може свят да ти се завие.пр алогриутъма им не е това което беше примерно прedи 1 година

Последно редактирано:

Много ми е интересно как някои казват точна дата :D. Те от гугъл не следват логика, не разбрахте ли. На тях изобщо не им пука за тулбар PR, той не означава нищо за тях и техния алгоритъм! Те ползват реалния PR, който се обновявя непрестанно. Тулбар PR е само да си плакнем очите. Заради това го обновяват едва ли не когато се сетят.

Аз съм сигурен за 4.10.11 Сутринта като говорихме по телефона ми потвърдиха.

Горе