Абе, много се пънете. Само им правите реклама. Цяла България разбра за този конкурс заради такива статии. Неправдни много, но линк билндинг един. Мога да сложа пари, че конкурса стана популярен благодарение на хората, неводолни от самия него, отколкото от кривите му медийни партньори и публикации из мрежата. Силно се надявам и тази година са няма много сърдити, че голяма реклама ще им се направи за без пари. Пък и стига вече хейт, като не те кефи, не участваш или не говориш за него. На мен не ми харесва, когато някой се изпусне в тесни помещения (асансьор, кола) и за това не говоря за това и най-вече гледам да не ми се случва. Като знаете, че от миналите години все такъв в имиджа на тази формация, не знам защо тази пак сте изненадани....еее....ама айде малко по-сериозно.
Още по-интересно става в групата. АДМИНА ПРЕДУПРЕЖДАВА ХОРАТА, КОИТО МЕ ЗАЩИТАВАТ, а тези, които ме обиждат, минават без проблем Браво, браво!
А КАЖЕТЕ МИ СЕГА, ако всичко в този конкурс е прозрачно, защо не се показват гласовете на публиката и журито, а?
Смятам, че е време поне веднъж да се обединим! В държавата нещата няма как да оправим, но в нашата сфера съм сигурен, че ако всички надигнем глас, той ще се чуе. Нека веднъж застанем зад интересите си.
Първоначалното ми възмущение (основателно!) започна да прминава в неудомение, за какво ви е да участвате в подони формати? Че и да плащате. Ако ви питам как се става Мис България - всички знаете. Защо тук да е различно? (Е, крака не се вдигат, ама и вие не сте манекенки )
Здравейте,
Благодарим за изпратената нотификация. Ще се запознаем подробно с всичко написано по темата и то ще бъде взето под внимание.
Поздрави,
С. И.
Търговски отдел
СуперХостинг.БГ
Свързах се с един от спонсорите им като ги запознах със случая
Точно затова трябва да се говори за такива неща.
Абе това е пародия! За какво го коментирате изобщо да правите рейтинг
Нали знаете, че няма лоша реклама
Ай амън от тупанбгпростотии като тоя "конкурс" и целата измислена шумотевица около него
Абе това е пародия! За какво го коментирате изобщо да правите рейтинг
Нали знаете, че няма лоша реклама
Ай амън от тупанбгпростотии като тоя "конкурс" и целата измислена шумотевица около него
Сезирал съм BTV, като над 50 човека изтриха писмото ми...