В началото беше забавен, вече освен че се излагаш и дразниш.
Мен лично не, темата отдавна не става за четене
Ми не чети бе! Аз да съм дошъл из вашите теми, да ви продавам фейсбук странички? Само с това се занимавате, от много години не видях и една тема за истински бизнес и предприемачество. Не казвам, че няма, просто не видях. Разни заплатаджийчета ме кълнете как "пинтилъка" ще ми излезе през носа, и дотам. Начесах си крастата, видях, че може на собствено железо, аман от сектаджии!
Аз само да попитам като човек неоткрил още тази иновация за телефон-хостинг, като ти звъннат някой дропи ли аппа качен на телефона?
На телефон още не съм качвал, чак толкова голям ресурс не ми е трябвал. Старите щайги бяха по-слаби и от телефон. Но все пак от тоя век, не пише на тях problem 2000 ready, на какъвто хардуер тукашните си търкалят проектите, и вървяло всичко.
Значи до момента съм работил само а аматьори.
Имали сме големи клиенти, до един си имат собствен хардуер.
Помниш ли грешката на френската социална мрежа, Parler. Имали неблагоразумието да хостват на Амазон ли беше, не ми се търси. Доста сериозен ресурс платили, някви хиляди $ месечно, да е сугурно и надеждно уж. Отиде Тръмп при тях, като почнаха да го банят от всички социални мрежи. Угасиха целия Parler човек, заради Тръмп, действащ президент на най-голямата суперсила. Угасиха му облака, както си е платен и редовен, само щото могат и щото не ги кефи.
Колеги са ми разправяли какви ядове браха с техни клиенти. Вкарали им държавата в някакъв санкционен списък, и облака ги отрязал.
Затуй я ненавиждам тая мода. Хем скъпо хем тъпо. С тоя пълзящия фашизъм ще почнат да гасят огромни проекти само ако имаш неразумието да кажеш нещо лошо за новия режим.
Имах един бивш колега, отиде в една мега корпорация. Питам го кво прави по цял ден. Оптимизирал разходите за хостинга им в salesforce.
Инак въртят милиарди.