Индивиди като теб нямат място във форума. Ние обсъждаме не просто глобален проблем, а най-важният проблем в момента, който ще окаже пряко въздействие върху икономика и политика през следващите поне 10 години.Такива теми няма т място във форума
На теб ти се искаше да се реализират обещанията на "старшинката", а? Да се сблъскаме челно с чумата, която този път ще се прояви с невиждана до момента ярост. Ми, сори. Излъгаха те.То хубаво че не им дреме кой умрял от дизентерия и кой - от коронавирус, ама оставят едно такова чувство на неудовлетвореност и неоправдани очаквания в такива като мене...
Ма може ли? О, мерси, че позволяваш. Аре, у лево!Обсъжда ги тея теми с приятелите ти oh wait...
"Щабът го е страх, не знам защо, но го е страх, те са там да носят отговорност, ама, като носиш отговорност, това не означава, че трябва да съсипеш всичко, защото теб те е страх да носиш отговорност. Ако не може да носиш отговорност - иди си и нека някой друг, който може, да носи отговорност", коментира Мангъров.
Оставям на супер дейните пичове като теб да го направят.Ти не обсъждаш някакъв конкретен проблем, като как рефлектира тая работа върху теб или какво направи за да се възползваш финансово от ситуацията. Само спомагаш за задружното блеене.
@Blinky WTF!!! Как можа да ме лишиш от такъв източник на развлечение?!?!Понеже ни заключиха другата тема
При ряпа системата каква хубава саморегулация се убеше установила... Пък сега на Блинки му се налага ежедневно да чете оплаквания, доноси, претенции, да трие в несвяст и да регистрира администраторска неадекватност.@Blinky WTF!!! Как можа да ме лишиш от такъв източник на развлечение?!?!
Или сме сошъл или заключваме теми и има репи
И двете са част от раздел Off Topic, така че не виждам къде е проблемът. Някой за още нещо да измрънка, абонирайки се за лошата, ненужна тема? Изискване към коментаторите в кой крачол да си го сложат? Нещо друго? Баси мрънкащите същества...но поне сложете темата в правилния раздел - политика или кофа
И двете са част от раздел Off Topic, така че не виждам къде е проблемът. Някой за още нещо да измрънка, абонирайки се за лошата, ненужна тема? Изискване към коментаторите в кой крачол да си го сложат? Нещо друго? Баси мрънкащите същества...
Подходът е съвсем различен за момента. Липсват опонентите, може би затова. Не е болка за умиране това, че се разменят виртуални крошета в процес на спора, поне за мен. Не е проблем и това, че тази тема е копие на старата, напротив - точно това беше целта. Как и какво ще дебатираме не е предварително регламентирано. Това се нарича разговор. Защо ще го дебатираме? Защото ни касае пряко, и то по много начини Разделът е оф топик, за който правилникът казва, че служи за говорилня. Нека не се обясняваме повече защо, как, кой ще обсъжда този проблем. По конституция имаме право да го правим, както и вие имате свободата да подминете. Приятен ден.Не виждам полза от тази тема. Обречена е да бъде копие на старата, ако не се промени подходът на коментиращите.