САЩ не е релевантно. Здравната им система е геноцидална, а и там е пълно с африканци. Уникална комбинация.
FIFY.
защото ми пречи да ходя в парка и да застрашавам близките на всички във форума с безхаберието и конспиративните си глупости.
ако ти намеря същото инфо в анг сайт по достоверно ли ще ти е ?
Има и видео за да си сигурен
Officials removing bodies from 'overwhelmed' Brooklyn funeral home | CNN
Officials were back at a Brooklyn funeral home Thursday, removing bodies that weren't properly cared for inside the home, a law enforcement official tells CNN.edition.cnn.com
Човек, ти си еманация на земната глупост.
Теб пък толкова много те харесвам (моля да не се придават на казаното пикантни окраски!), че само затова ще се опитам да смекча тона.После като изтрият темата пак ще питаш защо. В момента го провокираш тоя и той ЩЕ ти отговори със същия тон със сигурност, защото е трол. Но с такива речи и ти се държиш тролски. Аз лично съм го игнорнал тоя, та дори и biaaro, нищо че е относно коронагрипа сме от един отбор. За да не се превръща темата в детска градина, не бива да се държиш като дете (важи за всички).
Аз лично съм го игнорнал тоя, та дори и biaaro, нищо че е относно коронагрипа сме от един отбор. За да не се превръща темата в детска градина, не бива да се държиш като дете (важи за всички).
На теб ти казват, че са те игнорирали, ти му пишеш съобщения...Ей, човек, не можеш да си представиш как се сдържам с тоя, само и само да не омажем и тая тема.
#ПълнияСъсЖивот(заради бълхите), ти на мен след колко време ми пишеш да те питам аз? Projecting much?Ей, деба, ти не излизаш от темата бе, писа преди да съм цъкнал на публикувай. Има и друг живот, не е само темата тук, върви се разходи малко. Оп, недей, вън е опасно, броди вирус.
За пореден път те хващам да се мъчиш с мои реплики да ме нападаш. Това е върха на дъното, да знаеш. Чак толкова бездарен трол, рядко се среща. Измисли си твой реплики и обиди. Мен да нападаш с моите думи, ебати подлото...
И аз на твоите деца им пожелавам много успехи в живота! Дано не залитнат по дроги, алкохолизъм и хазарт никога!Добре, това вече е съвсем друго, постара се. Скорошно оздравяване ти пожелавам
Какво се разпалил толкова бе, бълхаре, и двамата знаем, че децата ти на 99.99% не са твои.Ако не махнеш децата ми от темата, ще вкарам майка ти в нея, което няма да ти хареса никак. Дори и в троленето трябва да има някакви граници глупако. Припомням ти онова, което ти казах за лъва и мишката, върни се и го прочети пак.
Не знам дали ще ме биеш, както ме заплаши, ама с твоята диагноза и като те знам на колко си години, още утре сутринта мога да съм пред вас... и да кажа на вашите какви ги вършиш в интернет Много си лесен...
Тя темата вече е пътник, направи достатъчно. Обявявам те за победител.
къв победител е тоя асеновградски мангал, ай молим ти се... игнорирай го.. тоо ше изчезне от самосебе си.