ExTended
Active Member
Разбрахме се на лични.Въпроса е приключен
Ще помоля трети лица да не ни се месят от тук нататък, за да просъществува мирът в темата.
Разбрахме се на лични.Въпроса е приключен
Разбрахме се на лични.
Ще помоля трети лица да не ни се месят от тук нататък, за да просъществува мирът в темата.
Ти щото само по темата пишеш, чак молел той... смехурко.Брао на вас, ща помоля като сереш по темите, после да не даваш акъл, кой кво да праЕ
Би ли проверил и миналата година колко души са починали в същия период? Много мразя такава информация, днес починаха ххх души, е кажи и миналата година на този ден колко са починали? В България колко са направените тестове е със гриф "строго секретно". Днес 10 души от колко теста, амуджи, утре ръст но не казват от колко теста. То не беше край на седмицата, то не беше мънкане...
Ох, заболе ма от твоето заключение.Ти щото само по темата пишеш, чак молел той... смехурко.
Знам че биаро разчита на четящите аномимни/нелогнати, ама това са основно овце и мъртви души (в неизвестно съотношение) и няма да свършат нищо.
Твоето мнение по темата е пълна мистерия, та не знаем какво ти е ясно. Викам, докато не разберем каква ти е позицията, темата да остане активна. После... както доуди.Тя ясна работата, от повече мучене по темата няма смисъл
За България ми е ясно. Помолих го САЩ, Италия, Франция ....
Аз съм опозиция на всичко. Ако се налага да заема позиция, обикновено избирам тая на по-слабите.Твоето мнение по темата е пълна мистерия, та не знаем какво ти е ясно. Викам, докато не разберем каква ти е позицията, темата да остане активна. После... както доуди.
Само недей да закачаш децата на опонентите като оня... Иначе - мятай! Искаме брой на труповете по дни, часове и минути. Може и снимков материал, ама да не е много графично. Дай, че Бърни нещо си заряза функцията..Предвид че отричащите сериозността на вируса станахте мнозинство в темата, скоро сигурно ще се обърна и ще почна да мятам по вас. Все пак някакси трябва да поддържаме темата жива.
Отново тъпо изказване. Като админ и модератор на форума, можеш да накажеш този, който нарушава правилата, а не да заключваш цяла тема, понеже нещо не те кефи. Малоумните изпълнения са и от твоя страна. Това твое изказване е добър пример за твърдението ми.Само малоумни изпълнения.
А ти па за куалити контент можеш да говориш точно колкото и мис тигрова.Форумната сган почнала за майки и дъщери да говори.
Поредния куалити контент @Blinky
Каза сганта, която научи клиентите си как да си спасят фирмите в кризата като се бръкнат 5к да му купуват сайтовете...Форумната сган почнала за майки и дъщери да говори.
Поредния куалити контент @Blinky
Каква креативност очакваш в един дебат по остър социално-икономически проблем, бе пиле шарено? Да ти нарисуваме кученце или да ушием гоблен? Пуснали сме сума мнения на специалисти - уважавани при това, които да ви накарат да се замислите, ама не.., Искаме си клюките и да дъвчем пътни инциденти, щото е креативно.Нищо креативно