Attacker Well-Known Member 28 Март 2012 #41 От: Кой каква кола кара, а каква би искал да има? Моята ситуация е доста амбициозна. Не карам нищо, а бих искал: + нещо подобно:
От: Кой каква кола кара, а каква би искал да има? Моята ситуация е доста амбициозна. Не карам нищо, а бих искал: + нещо подобно:
nIksdevIL Well-Known Member 28 Март 2012 #42 От: Кой каква кола кара, а каква би искал да има? В момента BMW e36 , живот и здраве следващата BMW e46 coupe
От: Кой каква кола кара, а каква би искал да има? В момента BMW e36 , живот и здраве следващата BMW e46 coupe
DANGERZONE Member 28 Март 2012 #43 От: Кой каква кола кара, а каква би искал да има? и аз по темата, нищо не карам - возят ме, но съм фен на този автомобил
От: Кой каква кола кара, а каква би искал да има? и аз по темата, нищо не карам - возят ме, но съм фен на този автомобил
B ba7k0 Member 23 Април 2012 #44 От: Кой каква кола кара, а каква би искал да има? аз съм доволен и на едно ferrari
btw New Member 23 Април 2012 #45 От: Кой каква кола кара, а каква би искал да има? Скоро ще взимам. До сега не ми беше нужна понеже вечно бях пиян навън. Колебая се м/у Toyota Celica и
От: Кой каква кола кара, а каква би искал да има? Скоро ще взимам. До сега не ми беше нужна понеже вечно бях пиян навън. Колебая се м/у Toyota Celica и
cToKaTa Member 25 Април 2012 #46 От: Кой каква кола кара, а каква би искал да има? карам Lancia Lybra 1.9 jtd