Сложени са в анкетата. Тия даже не мога да ги разбера какви са, язък ти от рекламите дето пускат.Блинки, отделен оператор са. Може да ползват тяхната мрежа, но са отделен оператор. Заслужават да са в анкетата, съвсем различно нещо са от Call-Yo, Loop, Frog и т.н.
Може ли ме светнеш къде са тези места, защото аз такова нещо не съм видял - ей на днес бях на картинг( Виница на едният край на града) после до Галската панорама(другият край) - никви проблеми. Чудно ми е де им пада обхвата - явно некъв "късмет" си вадил с кофти клетки
От както имам смартфон си джиткам с вайбър и ме боли КУРеспондента за безплатните минути, сметките и т.н. на мобилните оператори. Имам сигурно 100 човека с вайбър, като с десетина от тях си говорим, чатим, пращаме снимки и т.н. редовно.
Точни места не знам, но се случва да се губи и да прекъсва като говоря с някой. За обхвата се случва по-рядко, на мен ми е по-скоро заради интернета, защото почти никъде нямам 3G, а в София имах навсякъде. Ето, сега съм в апартамента и няма.
Като си ходя на селото, там също няма 3G и почти нищо не се отваря. Да, но има хора на Виваком, при които е точно обратното
Защо смяташ, че след като ти мислиш нещо за глупост, то е такова? Всеки има мнение, аз съм далеч от тийн, но ползвам доста и вайбър и google talk, както за разговори, така и за видеообаждания и чат. Помагат ми много и ги ползвам, когато приятелката ми беше в чужбина само по такъв начин сме комуникирали. SMS-ите умират, аз въобще не пращам от доста време. Като цяло, повечето ми познати имат смартфони и през нета всичко е много по-ефтино, по-лесно и с повече възможности. Който иска да изпитва носталгия към старите времена, когато телефоните бяха само за говорене. Там е работата, че ако не сте в крак с новото, ще изостанете и то страшно много, защото не зависи от вас. Светът се променя непрекъснато и това не може да се спре, за добро или лошо.Глупости, като излезеш от пубертета ще спреш да ползваш вибер мибер и тн тийн гъзарии. До тогава белкем 200+ мин към всички номера в БГ (без 09) е станало стандарт.
Сложени са в анкетата. Тия даже не мога да ги разбера какви са, язък ти от рекламите дето пускат.
Нямам си представа защо е така, като твоите порблеми съм няма - е поне след време няма ги имаш
Любопитно ми е кактъв бизнес си почнал, че си се преместил от Софето във Варна?
Защо смяташ, че след като ти мислиш нещо за глупост, то е такова? Всеки има мнение, аз съм далеч от тийн, но ползвам доста и вайбър и google talk, както за разговори, така и за видеообаждания и чат. Помагат ми много и ги ползвам, когато приятелката ми беше в чужбина само по такъв начин сме комуникирали. SMS-ите умират, аз въобще не пращам от доста време. Като цяло, повечето ми познати имат смартфони и през нета всичко е много по-ефтино, по-лесно и с повече възможности. Който иска да изпитва носталгия към старите времена, когато телефоните бяха само за говорене. Там е работата, че ако не сте в крак с новото, ще изостанете и то страшно много, защото не зависи от вас. Светът се променя непрекъснато и това не може да се спре, за добро или лошо.
Глей ся, аз колкото инет базирана комуницация ползвам (скайп, 2 х воип) ти едва ли ще ползваш някога. Но както ти каза за международна комуникация. За другото си имам 850 мин / 5000 смс и 850 МБ (22 лв/м). Понеже в БГ още няма такива планове а и човека е 89 ползва вибер.
Нали се сещаш колко време държи един смарт фон на вифи/3Г (2-5 ч).
Глупости, като излезеш от пубертета ще спреш да ползваш вибер мибер и тн тийн гъзарии. До тогава белкем 200+ мин към всички номера в БГ (без 09) е станало стандарт.
Добре динозавъре. А ти вземи да мислиш малко по-иновативно, че нищо чудно след някоя годинка (като хората излязат от пубертета), тия 200 минути да си ги изговаряш сам със себе си.
Някво проучване ли е темата?
Иначе ползвам Глобул по простата причина , че всички с които говоря и те са на Глобул