cross
Well-Known Member
От: Кой сайт искате да притежавате?
Искаш нетинфо боклуците?
vbox7.com :twisted:
Искаш нетинфо боклуците?
vbox7.com :twisted:
Искаш нетинфо боклуците?
Не знам кое те кара да мислиш че Vbox7 е боклук но от бизнес гледна точка това си е златна мина. Съдържанието е вирал и сайта е самозахранващ се т.е всеки един потребител качва определено количество контент под формата на видео всеки ден. Този сайт е най-популярния сред обществото в България за видео споделяне което го прави №1 в таргет листа на рекламодателите а знаеш че като има рекламодатели има и пари.
Последно за него се говореше че или е на загуба или с минимална печалба.Не знам кое те кара да мислиш че Vbox7 е боклук но от бизнес гледна точка това си е златна мина. Съдържанието е вирал и сайта е самозахранващ се т.е всеки един потребител качва определено количество контент под формата на видео всеки ден. Този сайт е най-популярния сред обществото в България за видео споделяне което го прави №1 в таргет листа на рекламодателите а знаеш че като има рекламодатели има и пари.
Не знам кое те кара да мислиш че Vbox7 е боклук но от бизнес гледна точка това си е златна мина. Съдържанието е вирал и сайта е самозахранващ се т.е всеки един потребител качва определено количество контент под формата на видео всеки ден. Този сайт е най-популярния сред обществото в България за видео споделяне което го прави №1 в таргет листа на рекламодателите а знаеш че като има рекламодатели има и пари.
като видиш какви клипове са в ТОп40 ти става ясно каква е средната възраст във Вбокс. Или иначе казано - твърде (или слабо) платежоспособна.
В ютуб има всичко което има във вбокс+още много.
Прекалено тежък проект който се поддържа само за престиж.
Zamunda.net