От: Колебание между Opencart и Wordpress за онлайн магазин
А бе каквото и да избереш, важното е, да е специализирано за онлайн магазин, че разните приспособявания и плугини не са за предпочитане, но в повечето случаи човек го осъзнава, чак след време, когато вече е доста късно за миграция.
Ами не съжалявам да ти кажа за Opencart, че се спрях на него. Въпреки това отново подчертавам- НЕ СЪМ работил с други системи, за това няма как съм обективен.
Иначе,
Дразнещото при Опенкарта е че в дистрибуцията са оставени доста очевидни проблеми за които се предлага платена поправка...
...като накупиш всичките джиджавки и удряш стотина долара без проблем. за това в предишният пост написах безплатна в кавички.
Да кофтито е, че дори когато ги сметнеш пак се появява нещо дето буквално имаш чувството, че нарочно е остаено калпаво. Примерно никога не бих предположил, че имидж мениджъра може да е
толкова куц и похабих доста нерви докато го наглася както искам / да не ми презаписва снимките с еднакви имена и да мога да качвам по няколко изображения наведнъж, да се едитват лесно, да избера каква резолюция да са и т.н./
Иначе от тези които си изброил май за махането на "брояча" на продуктите в категориите има вече безплтно решение.
А ако съм те разбрал правилно:
за да ти се показва ОУТ оф сток на продуктите за които си задал количество 0 - трябва да купиш мод - иначе клиента го добавя без проблем в кошницата.
не успя ли да ти свърши работа някое от
тея неща?
Със въвеждането на Вкюмода инсталирането на добавки е направо песен и няма нищо общо с преди
Тука само да добавя, за който тъкмо подхваща системата: Винаги да поглежда в admin и catalog за папка language (ако има такава) като инсталира някой мод. Помня, че не можех да се ориентирам защо ми крашваше системата след кто сложа някой от модулите. Просто се преименува english на bulgarian (и се превеждат файловете по желание) или се копира и тогава преименува копието ако се ползват примерно двата езика. И от там вече
просто в една папка слагаш един файл и всичко си бачка.
За тея дето са по- навътре може да изглежда очевадно, ама за мен не беше
ах, и още нещо- БГ клиентите са уникално гадно племе!!!
Купува през аукро, а чете условията за доставка на магазина... тарикати !!!