Колеги, коментирайте окупацията на СУ

От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Е стига ма обижда, ве Гогич
Толкоз лафа ви написах, ама само туй вий направило вчепетление
Ми кат'ва хапят мишките, ко да напрая:lol:

Не тъ обиждам уе, ама ми писна да ти обяснявам, чи ни ни апеш.
Дишай спокойно

Eдиния боклук е бойковист, другия е ДЕ-СЕ-ЕБАР. На такива няма смисъл въобще да се обяснява, още повече да се опитва човек да им налива акъл. BurnX вика - следващите щели да направят ПРОМЯНАТА - коя промяна бе простак? Кунева ли? Костов и СДС ли? Бойко ли? Че тея управляваха бре, каква промяна ще направят? Със стари курви нов бардак ще правите. Ентусиасти.

Всички крадат, ама вие последните години се оляхте. Никаква власт за бойковисти и десе-ебари. Цял живот да ходите по улиците дано, ама накрая ще се сетите, че трябва и да се работи.

ReminD, няма как да не се съглася с теб (без личните нападки към двамцата), но ми е чудно как ти самият се съгласяваш със себе си и при горенаписаното правиш точно обратното, т.е. гласуваш за "стари к*рви".

От: От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Eдиния боклук е бойковист, другия е ДЕ-СЕ-ЕБАР. На такива няма смисъл въобще да се обяснява, още повече да се опитва човек да им налива акъл. BurnX вика - следващите щели да направят ПРОМЯНАТА - коя промяна бе простак? Кунева ли? Костов и СДС ли? Бойко ли? Че тея управляваха бре, каква промяна ще направят? Със стари курви нов бардак ще правите. Ентусиасти.

Всички крадат, ама вие последните години се оляхте. Никаква власт за бойковисти и десе-ебари. Цял живот да ходите по улиците дано, ама накрая ще се сетите, че трябва и да се работи.

Единия боклук ако те побара, ще ходиш при милицията да се жалваш, гарантирам ти!

Нещо много почна да се отвиваш с епитетите, ама ще настинеш храбрецо.

[video=youtube;hxvH3Gr_8YE]http://www.youtube.com/watch?v=hxvH3Gr_8YE&t=01m18s[/video]
Атилката както винаги разцепва с политически хипхопец. (отидете на 1: 1 8 )

Момченце, хайде да внимаваме със епитетите, че почваш да ми лазиш по нервите!
Цел живот да си останеш толкова тъпо и комплексирано говедо!

Герб управляваха по времето на най-голямата икономическа криза в Европа. При предните пак бяхме зле и без кризата - защо ли? И да предпочитам Герб да направят промените в изборния кодекс под натиска на народа , отколкото Мая Манолова.Защото в това правителство никой не носи отговорност , не се знае кой на кого е заповядал какво да направи, както с Пеевски - никой не пое отговорност. И все пак да не забравяме кой спечели изборите и е подкрепен он мнозинството българи.... това че бсп , дпс и атака се прегърнаха само и само да са на власт , като цяло е предателство към електората на всяка една от тези партии - основно на Атака , които най-вероятно повече няма да влезнат в парламента.
Оставка !

[video=youtube;90Cel4eyJfg]http://www.youtube.com/watch?v=90Cel4eyJfg[/video]

Кво се връзвате на думите на младежкото БКП, колкото повече ги ненавиждат и мразят хората, толкова по пяна им излиза от устата от кеф - то предполагам е валидно и да ги пръскат от любов манафите, ама не ми се влиза в такива извращения.

Точно заради такива преподаватели като този от последното видео зарязах висшето си образование. Да, повечето от преподавателите са много способни (меко казано), но двама-трима като този във всяко учебното заведение и нещата се прецакват.

Кво се връзвате на думите на младежкото БКП, колкото повече ги ненавиждат и мразят хората, толкова по пяна им излиза от устата от кеф - то предполагам е валидно и да ги пръскат от любов манафите, ама не ми се влиза в такива извращения.

Абе аз не се връзвам, ама тоя няма право да ме обижда, а започна да му става много вече.

Първо си позволява да обижда семейството ми, сега започва всеки пост педераст съм бил, боклук съм бил, лумпен съм бил. Еми ще те хвана да ти смачкам главата и това е, егати тъпанара значи.

Не може да се защити с аргументи и като най-големия простак ме товари с обиди достойни за някой уличен плъх, отколкото интернет предприемач, оптимизатор, уеб дизайнер или там за какъвто се мисли.

нали знаеш простака, като няма какво да каже аргументирано обижда - лошото е че ги учат в тези организации на малко аргументация и много простотии и манипулации - това си е част от техните политическо-управленски лостове.

[video=youtube;oSU1ICy34EA]http://www.youtube.com/watch?v=oSU1ICy34EA[/video]
Така и не разбрах какво искат.

Дефинирай "морал в политиката", съществува ли въобще такова нещо? Тебе те знаем, че си гербав.

Колкото до статията, не ми се четат локуми. Това било скандал, онова било скандал. Всичките са замесени в скандали, схеми, обръчи от фирми. Всички, до един.

В статията доста интересно е обяснено , че според авторката всичко е дим в очите. Коментара под статия пък предполага за това кой дърпа тая държава - черепа.
Морал в политиката , лично за мен би било да не се краде. Всеки прави грешки , няма безгрешни хора - но не искам доказани крадци да продължават да ни управляват.
Появата на нови партии засега не носи алтернатива. Бареков всички го мразят и дори да мине 5 процента с купени гласове , ще е в ролята на патерица като атака в момента. Надявам се когато се каже кога ще има избори - най вероятно догодина , да се организират ей тия будните студенти и да направят партия. Нови хора , неопетнени. Аз лично подкрепям Герб , но виждам доста хора и ги мразят , така че няма как те да управляват сами ... затова нова партия с млади образовани хора , зад която болшинството от нацията да се обедини и сплоти.

BurnX ,не си губи времето.Хората тук са безгранично ограничени(виж колко хубаво звучи :D ),redrum се изживява на нещо като съдия във форума,той като каже,че нещо е правилно или неправилно,значи е така.Друга работа е,че толкова колкото изисква от протестиращите,ако изискваше от управляващите,сега вече щеше да е с най-високия рейтинг в държавата...Но отличителна черта на слабия е да напада слабите,силните ги нападат само други силни ;)

Много ми е било интересно как всеки говори за протестиращите,че едва ли не само вдигат шум,нямат искания,нямали лидери и т.н.Медийната манипулация за момента работи на 99%!И искам да знам вие,драги гласоподаватели,знаехте ли всичко за партиите,за които гласувате като ОВЦЕ?Лесно е да подкрепите безрезервно ДОКАЗАНИ КРАДЦИ ,а обикновения човек го разкъсахте затова,че иска ТОЙ И ВИЕ да живеете по-добре,въпреки,че не го заслужавате/ме ,защото сме кухи, та дрънкаме!

Една от най-уважаваните и популярни медии във Великобритания, “The Independent”, публикува материал за студентски протести у нас!
Ето как ни виждат отстрани!

http://offnews.bg/index.php/264718/...olyamoto-antipravitelstveno-dejstvie-v-evropa

ОСТАВКА !

Dimitrov74, какви слаби и силни бълнуваш? Всички потребители на форума имат равни права да си изказват мнението. Това че едни си използват правата за да повтарят като папагали 100 пъти едно и също нещо и стават за смях, а други мислят преди да пишат е друг въпрос.

Горе