Все още няма специализирана Българска WP хостинг платформа. Има споделени хостинги и виртуални машини с панел инсталиран отгоре, като някои доставици си добавят и свои неща, но горе-долу е това. Не знам дали Noke това е имал предвид, но според мен е време да се появи нещо ново. И изобщо не е нужно да е недостъпно скъпо.Иновации има предостатъчно, но не и в ценовия сегмент известен като "Дъното". Иначе има управляеми VPS-и колкото искаш на абсолютно адекватни цени.
ВП хостинга е много як лапни шаран. Абдали много, верно е добра идея.Все още няма специализирана Българска WP хостинг платформа. Има споделени хостинги и виртуални машини с панел инсталиран отгоре, като някои доставици си добавят и свои неща, но горе-долу е това. Не знам дали Noke това е имал предвид, но според мен е време да се появи нещо ново. И изобщо не е нужно да е недостъпно скъпо.
Зависи как се направи. Според мен е лапни шаран в момента, по начина по който масово се предлага. Но една добре направена платформа без cpanel, процесрони минути, предполагаем брой поддържани посетители и другите съпътстващи глупости, и съответно с приличен WAF, би била супер за всеки, който не иска да си се занимава с хостинг доставчика, а със сайта си.ВП хостинга е много як лапни шаран. Абдали много, верно е добра идея.
Важното да не е "Споделен хостинг" а WordPress хостинг, че няма грам разлика няма значение. Важното е шараните да кълват.Зависи как се направи. Според мен е лапни шаран в момента, по начина по който масово се предлага. Но една добре направена платформа без cpanel, процесрони минути, предполагаем брой поддържани посетители и другите съпътстващи глупости, и съответно с приличен WAF, би била супер за всеки, който не иска да си се занимава с хостинг доставчика, а със сайта си.
Провайдъра е GoDaddy, имайте предвид, че цената, която посочих при мен се получава, когато ми изпращат разни купони за промоция при подновяването. Иначе е възможно леко да излезе от тази цена.@ADO , сподели повече за провайдъра.
Иначе съм се радвал много на хора, които искат да държат нещо на фри хостинг. Като излезе такава тема с радост я следя.
аз ще ти кажа $400 на месецтака анонимно - 0 лева.