От: Колко дена още?
Блеки, защото мен започнаха да ме юркат от регионалната да ми оправят документите, за да се ми изплатят това, което съм усвоил по европроект. Какви наблюдения други искаш - баба Пена от село Рупча да започне да продава по 2 кисели млека на междуградски път, вместо едно при предишните управляващи? Това няма как да ти го кажа, не знам дали е така.
А може и да е.
А ти имаш ли на предвид, че утре като им бутнат катуните, ще ти се пренесат в парка да живеят. Както казах, малко трябва да се мисли и за резултатите, които ще последват. Иначе всеки има искания, това е хубаво, но дали е приложимо - това никой не си го задава като въпрос. Мен и това малко ме стяга. А не върви да им дадат общински жилища, защото тогава гледай недоволство. Много против съм узаконяването и както виждам за сега не пипат това като точка. Но си е на дневен ред. А не мисли, че ще се изнесат на майната си. Това няма да стане и мисля, че даже не трябва да го обсъждаме. Ако повече те кефи идеята да са в парка до вас с палатки, супер. Мен не ме радва. За това се взимат практики, които вече реално са се прилагали и работя, но за да успят адекватно да се изпълнят, нужно е да се донагласят. Това, което работи някъде, не означава, че ще работи и тук.
За хазарта съм против и то много. Но, ако не ме лъже паметта (повтарям се), това беше прието от миналото правителство, тези просто го приложиха. Като гледам и другите държави са минали през това, а нашите тук, ако те не измислят как да го заобиколят, няма кой.
Не вярвам, че някакви италиански ликови глави са по-изобретателни от нас. Кофти ми е за това, че събориха бизнеса на много афилиейти, но както казах, това дойде при предишните, сега просто се приложи.
За танкове не съм чул, но щом казваш.
За разлика от другите, тези поне имат малко повече акъл. А за какво да говоря бе Блеки? Ти да си видял БГ бизнеса да има пари. Некви мишки си правят сайтове за по 200 лева. Това ли ти целта на теб, от тях да храниш семейство? На мен лично не ми е. И разчитам на такива пари, защото другите или нямат или са мишки и не са много наясно кое колко струва. Не ме интересува, и в двата случая е ясно за какви резултати говорим. То хубаво имаме евродепутати, но нали трябва да се напишат тези проекти и за какво ще се иска пари. Ти какво мислиш. Седиш си и Европата те пита "абе ти искаш ли пари този период".
Не се получава така, в случай, че си останал с такова впечатление.
Хората ги поканиха да влязат и да си кажат исканията. За това съм сигурен. Не съм видял решения за момента. Това пак е минус, лошата комуникация. Аз съм на мнение, че трябва да излезе някой и да каже "аз ще представлявам протестиращите", да влезе, да седне на една маса с властта и да се разберат. До момента гледам летящи домати, яйца.
Нищо против, и аз съм за шопската салата, но това защо не се случва, нямам идея.
Да ти кажа за тези достойни и хора с високо обществено положение - преди да се заформят кабинети, администрация и прочие, се търсеше под лупа такива. И са успели да привлекат от части такива хора в структурите си. Не говоря за тези, които партиите си лансират и са си взели на отглеждане. Винаги ще има и кофти материал, важното е да не стига до места, в които се взимат важни решения. И в БГ бизнеса е така - всичките работят, ама някои просто не стават. И не само в БГ бизнеса. Бате, не 4 еми не знам колко. Всеки който дойде на власт експериментира, учи се, нанася някакви неща в интерес на някой и ето ти резултата. Реално няма да се оправим още доста време, ако имаш някакви съмнения и най-читавите и кадърни да сложиш, и те ще имат да ринат години наред. Просто затъвацията е доста голяма, а не е просто тук е крадено, там е мазано. Много по-тежко е.