От: От: Колко лоши са отрицателните коментари за бизнеса ви?
Те явно и художниците, които на едно платно драскат една черта, са разчитали на вирусния маркетинг 18 век. Не виждате ли, че от това нищо не става. Как така го пречупвате, че било маркетинг не знам. Явно сме в такъв форум. Вярвате ли, че от Митцубиши Моторс могат да снимат такъв клип и да рекламират? Ма верно почвам да се замислям, в България пра-човеци ли живеят или маймуни примати. И даже някои му вярват на клипа.
Ако се напъна, бих могъл да го представя с поне 800 думи, все в положителен аспект.
Но няма да е в унисон с тезата на клипа. Представих го, както го възприемам.
За агенцията и аз не бях чувал, докато срещнах клипа. А го срещнах чрез една история, която бих могъл да разкажа, ако има желаещи.
Хепи, нямам представа дали някой друг го е споделил. Имаше 63 или 83 гледания, когато го сложих тук.
kreten, толкова е разчупено, че чак е строшено. Не съм гледал другите клипове. Видях, че имат доста, и по законите на статистиката би трябвало да има и нелоши, а може и добри.
Темата вече е разгледана 400 пъти и събира втора страница коментари. Май трябва да искам шише добро уиски от агенцията, с подходящо мезе. Пък ако го дадат, и него ще споделя тук.
Мда, клипа
Колко лоши са отрицателните коментари за бизнеса ви? вече има двеста гледания повече. Че и три коментара, два от които са определени като спам. Определено ще си искам бутилката! :clap: