AMOUN
Well-Known Member
От: Колко пари струва да се построи бетонна ограда - знае ли някой?
Интересни хора сте?
Защо съм бил пуснал тема за строителство тук? Ами къде да я пусна?
Следващата ми тема ще бъде за фирма за разходки на куче в софия, ако те дразни, кажи от сега да седнем с теб и да я обсъдим, да наема фирма да ме консултира къде и кога да я публикувам? и да предложим няколко варианта?
А за съседа е друга тема... но не са му паднали на далавера бетон и арматура,а са му попаднали няколко /десетки/ милиона на далавера.
Ако се водиш по това каква ограда има съседа и ти затова искаш да е бетонна. Помисли пак, дали той не е намерил на далавера от някъде бетон и сам си е направил кофража и лял бетона с помощ от близки и приятели. И така става, има много начини за свършване на някаква работа. Въпроса с тази ограда много се разтегна наистина.
Но е интересен факта че поставяш тема за направа на ограда във форум за Интернет предприемачи. Да не искаш да разбереш кой е най-добрия строител сред компютърджиите
Интересни хора сте?
Защо съм бил пуснал тема за строителство тук? Ами къде да я пусна?
Следващата ми тема ще бъде за фирма за разходки на куче в софия, ако те дразни, кажи от сега да седнем с теб и да я обсъдим, да наема фирма да ме консултира къде и кога да я публикувам? и да предложим няколко варианта?
А за съседа е друга тема... но не са му паднали на далавера бетон и арматура,а са му попаднали няколко /десетки/ милиона на далавера.