meriditt
Active Member
те ваксините не хващат влюбенитеВаксинирай се!
те ваксините не хващат влюбенитеВаксинирай се!
Като гледам други членове на форума удрят доста в главатате ваксините не хващат влюбените
то там не се знае точно от какво е. Сякаш е масово през последните години... )))Като гледам други членове на форума удрят доста в главата
Ами за човек, който се е влюбвал 2-3 пъти е болест, да.Е да, определено вади от зоната на комфорта... Някъде бяха написали, че любовта официално е призната за болест
жена сиАми за човек, който се е влюбвал 2-3 пъти е болест, да.
И започваш да си търсиш заместители и попадаш в още по-голям капан. Не знам мисля, че мъжете го изживяват по-тежко, или съм жена.
Аз поне имам традиционен пол, а ти си джендър. Предполагам че си 50 годишен мъж, който носи зелени прашки, изрусен в дарк блонд с тежък грим и вероятно живевеш в Столипиново. За Столипиново се шегувам, но за другото не. А, забравих - имаш шапка на гестапо и обичаш да си я слагаш пред огледалото по чорпогащник.жена си
Пускай, че ти си по темите. Да видим какво ще стане.Посочвам с пръст @PavelinaAndreevna-Transmauzer
Това е *** който си позволи да ака дори в тема за любов. Искам тая да пусне една анкета да видим колко хора го мразят.
Давай де. ще те унищожа словестно, въпреки че си нищожество.Пускай, че ти си по темите. Да видим какво ще стане.
....Здравейте,
ние сме семейство - мъж и жена.