Ти пак си прави стъпките, обаче 5 реда да опишат каквато и да е система е леко несериозно. А почне ли се добавяне на функционалности по време на разработка става манджа. В момента се мъча с такова чудо. Тръгва се от съвсем малко информация, продължава се с много фийчъри и накрая сторма ми прави респонс за 1-2сек., защото някой умник е сътворил файл 5к+ реда файл html+js+php естествено във фреймуорк, който би трябвало да те насочи да не правиш такива акита.Аз пък бих подходил ако евентуално пиша това нещо чрез разработката на модули и стъпки. Тоест договаряме част 1 > разбираме се > изработва се, и така на етапи, щото с тея задания наистина не става.
Правилно казано. Обаче аз винаги съм се стремял да не се срамувам от кода, който вадя. Това естествено не е задължително перо в бизнес отношенията.@ReminD това как ти ще реализираш нещата не го вълнува клиента. Той иска еди какво си завършено за Х време за У пари.
Кое му е сложното на това задание? Просто трябва да се доуточнят някои неща
Да обаче мен ме вълнува дали ще ми се заплати , затова модулче по модулче, плащане по плащане, щото да не се сътвори нещо и да каже променяй го изцяло, аз от такава гледна точка.@ReminD това как ти ще реализираш нещата не го вълнува клиента. Той иска еди какво си завършено за Х време за У пари.
Кое му е сложното на това задание? Просто трябва да се доуточнят някои неща
добре примерно с nmap изкарва ли ти къде е хостнат тоя сайт http://embsd.org/За офтипика: аз ползвам nmap за тези неща (linux работи).
иначе не им предоставяш кода ?Като спомена код (не разбирам в каква връзка ) се сетих, че може да ги товариш за още пари: да получат право над код, който предоставяш. С други думи дали да е опен сорс или не.