Мммм, не знам точно защо Мтел си решил, фирмите от доста време насам не са с тях (при друг оператор са), заради прословутото им забавяне на сметките от по около 3-4 месеца. Не можеш да цакаш така счетоводството на фирмите, защото си допуснал грешка. Дано изчистят това, но си остава петно в имиджа им.Значи искаш да кажеш, че Софарма, Мтел, Булбанк пращат персонала си на мачовете на Лудогорец, и това няма нищо общо с Кирчо Гела? Просто така са решили? :lol: .
Дали ще фалират или не е вън от темата на разговора. Факт е, че раздаваха билети за Лудогорец, и че НЕ раздаваха билети за отбора, чийто спонсор са. Ако мислиш, че това не е спонсорирано от Киро Гела ... твоя воля, оставям те да живееш щастливо.
Аз не говоря за работата на Мтел. Говоря за раздаването на билети, което съм виждал с очите си. Как работят Мтел е отделен въпрос, не виждам връзка с темата. :wink:
Връзката с темата е проста и ще ти я направя бързо - фирмите на Домусчиев изритаха Мтел и не работят с тях от 2 години, ти обясняваш, че са раздавали билети на Мтел? На мен това не ми е ясно как се случва.
Ми лесно. Не търсят каквото и да било от Мтел. Търсят фирми с голям персонал, в които лесно могат да се раздават билети, когато е нужно. Търсят персонала им.
Кое е практика? Фирми да раздават билети на точно един, определен отбор? Верно ли? Къде я има тази практика? Съвсем нормална например беше практиката в Глобул да раздават билети за мачовете на ЦСКА, докато бяха техен спонсор. Обаче да сравняваш тази нормална практика, с очевидно съвсем различното нещо големи фирми да раздават билети за клуб, с който нямат нищо общо (с изключение да речем на Софарма), е .. щом те кефи...
Ае човек... Касите за мачовете с Реал бяха пълни няколко дни, до караници се стигаше за билети. Разпродаваха се за тройни и четворни цени. И ми казваш че са ги раздавали навясякаде безплатно. Малко вкарай мисъл в нещата които пишеш... От началото на темата не си спрял да хейтиш по адрес на Домусчиев и Лудогорец. Не може всички да се развиват перфектно като ЦСКА и Левски
Още чакам (вече две седмици) да ми посочиш поне един мой коментар, в който има нещо против Лудогорец, някакъв хейт, дори някаква скромна забележчица към тях. И все на тоя въпрос блокираш и изненадващо се оказва, че нямаш време, не можеш сега да ровиш или бог знае какво. Дали ще си застанеш поне веднъж зад мнението?