Оправям я.@Blinky оправете най-после заглавието, че с тези "гарНАтирани награди" на гарнитура ще стане някой
Не го взимай навътре, но аз лично не бих работил за човек, който се е присъединил едва днес и мненията му са някакви "точки" и "още ли се продава"... Може да напишеш стойности мнения под някоя тема, която те интересува. Ако пък толкова много бързаш и ти трябва лого може да намериш човек, който предлага тази услуга и да му платиш да ти направи лого, повечето предлагат 2-3 ревизии към цената.Пичове няма ли дриг начин освен да чакам 10 дни за да пусна конкурс , ако трбява да си дам данните или нещо друго незнам , но 10 дни и след това още 14 дни за конкурса и ще мине октомври а искам до края на откомври да имам вече логота!!!
Пичове няма ли дриг начин освен да чакам 10 дни за да пусна конкурс , ако трбява да си дам данните или нещо друго незнам , но 10 дни и след това още 14 дни за конкурса и ще мине октомври а искам до края на откомври да имам вече логота!!!
Хвани си 1 дизайнер, плати му 100 лв и ще ти направи каквото лого искаш. Тия конкурси са ебаси цирка, рисувани картинки като от 2 годишни деца, копирани идеи и тем подобни...
Хванах си не 1 ,а 3-ма и бяха трагични свалят картинки от гугала и ми ги предлагат за лого и то за по 150/200лв....
Добре, отговори на въпроса ми тези където те скъсаха да ти предлагат картинки от Гугъл какво има каза предлагайте ми варианти, ако ми харесат плащам, ако не - не плащам и те се скъсаха да ти предлагат, ама някакви аматьори, защото копират от Гугъл и пращат, пълни олигофрени, а искат и 150 - 200лв, егати идиотите.Харесаха ми конкурсите защото имаш голям избор различни дизайнери ,а ако работиш само с един и 10 концепции да ти направи ще са в един стил защото всеки си има стил!!! И не ти ли харесат 3 от тях и 20 да направи няма да има голяма рязлика.
Опитай пак. Няма как да не може, освен ако не се целиш в друг раздел. Примерно този за Фейсбук продажби на страници.Имам 10 съобщения и съм регистрирана повече от 7 месеца и пак не мога да пусна конкурс за лого, да няма нови правила?