Моето предложение е това:
Сега, като приключи конкурса, вече мога да кажа, че тази идейка с боздугана ми хрумна и заради теб. Но е доста яка, а?То не трее се сепват мераците така, ама първо наШто момче е оперирано, па след това аз поне не виждам начин как човек да се сдържи... трее да пуснеме ботовете
Има неква злоба в неговото предложение. На мен ми изглежда като некой гладиатор напопман, дето всеки момент ще скочи и ще изпопребие всички във фитнес залата
Прииска ми се да те хлопна то тиквата . Не с щанга. Но идейката се преобразува така.Не съм напълно сигурен какво точно ми пишеш, но аз само ще ти кажа, че ти до като не започнеш да се занимаваш по-професионално - никога няма да имаш и 1% успех в тези ти начинания.
И понеже също не съм много сигурен дали разбираш какво значи "по-професионално", на първо четене - това изключва целият ти мързел и блеене по ати-каки, а по същество - ти трябва да разучиш из основи минимум една програма за графична обработка.
Ако имаш желание, питай "батковците" тук, какво точно ползват, и се фащай на работа мързеле ниеден
Аз лично не бих трил. Предишния конкурс побеснях, защото по мое (може да е субективно виждане (според мен не е субектиктивно) спечели тривиално "нещо".Мислим те, за това. Изказвам за н-ти път мнение с което не се съобразяваш изобщо. Ако кажеш, трием и двата поста, няма трабъл.
Кво ти става бе дефе, де съм се засегнал. Бъзикнах ви за някой друг детайл само.@dreambench не знам от какво се почувства засегнат, може би от АИ.
Всеки един генератор може да се счита за подобно на промптенето. Само, че аз го виждам че това нещо по някакъв начин наистина се обучва. Дали реално като изкуствен интелект или просто борави с базата и каквото там му е заложено.Ех този АИ, направи хора дето не могат да си пуснат компа и не знаят колко букви има азбуката, дизайнери, копирайтери и т.н. и т.н.
Да не го водим този спор пак, ама в тази аналогия е по-близо до персонален готвач, отколкото до тиган. Инструмент е за предприемачи и маркетинг специалисти, не за дизайнери. На нас ще ни бъде заместител, ама още е недоосъвършенствано и за тва още някой ни търси. Аз го виждам, като дойде клиент с генерирано лого и иска да плаща по-малко само за векторизиране и изчистване, но не и за ново лого. Това са предимно нискобюджетни клиенти засега, но все пак. Това си е еволюция на пазара, няма лошо, ама не хранете илюзии, че някой ще ви наема, ако може и без вас да се оправи.като инструмент
Ами в крайна сметка - пробвай се и да видим дали АИ ще ти е персонален готвач.Да не го водим този спор пак, ама в тази аналогия е по-близо до персонален готвач, отколкото до тиган.
Такъв персонален готвач, ще ти е , че забрави, не го ли насочваш е гола вода, помощник готвач по-скороДа не го водим този спор пак, ама в тази аналогия е по-близо до персонален готвач, отколкото до тиган. Инструмент е за предприемачи и маркетинг специалисти, не за дизайнери. На нас ще ни бъде заместител, ама още е недоосъвършенствано и за тва още някой ни търси. Аз го виждам, като дойде клиент с генерирано лого и иска да плаща по-малко само за векторизиране и изчистване, но не и за ново лого. Това са предимно нискобюджетни клиенти засега, но все пак. Това си е еволюция на пазара, няма лошо, ама не хранете илюзии, че някой ще ви наема, ако може и без вас да се оправи.