Повечето тук, само едитват текста, да ви е познато идеята:Здравей bgdesigner,
явно ти е бедна фантазията, щом си позволяваш да крадеш чужди идеи! Не е нито професионално нито морално!
Здравей bgdesigner,
явно ти е бедна фантазията, щом си позволяваш да крадеш чужди идеи! Не е нито професионално нито морално!
Не те познавам нито теб, нито БГдесигнер, обаче, ОБАЧЕ.Мислех че клиента търси уникално лого, а не Copy Paste! Моето лого е разработено специално за фирмата, работила съм над него няколко дни, правила съм скици и т.н.
Уважаемия user на форума нарекъл се bgdesigner директно ми е прекопирал идеята наготово!!!!!! Възмутена съм, че същия този човек, който явно краде чуждия труд има зенови разпис в сайта си 295 Евро за ЛОГО!!!! Срам и позор от подобни дизайнери!!!!! Аман!
Не знам, може би е просто съвпадение, че логата ви приличат. Не напдам на никой, дано да спечелиш, но няма как да докажеш че са ти копирали идея.....на мен изцяло са ми копирали изработен сайт, преди време. както и да е, успех на всички, и иновативни идей пожелавам.Уважаеми lglgl,
виждам че си се ровил в гугъл, където има всичко и "топлата вода вече са я открили". И двете ми предложения са измислени от мен, това че някъде в гугъл има нещо подобно не е изключено. Благодаря ти МНОГО, че си си направил труда да потърсиш и да се стигне до извода, че не е уникално както съм го измислила, защото съществува вече някъде в интернет пространството. НО, да копираш идеята на човек постнал преди теб си е направо плагиатство!
Здравейте,
В това предложение можете да видите и монотонен вариант, имено това е едно от предимствата на логото ми - не се влияе от цветовете. Концепцията има за цел да придава усещане за технология (компютърна техника) и движение (доставка). Кубчетата създават илюзия за движение в переспектива, което прави дизайна интересен и запомнящ се.
Поздрави,
Цветан.
www.facebook.com/TsvetanMitevBG
Виж файлът 10982
Здравейте, показвам ви демото, във цветен и във черно/бял вариант,и в двете случай изглежда окей. Идеята със син цвят, е екологична чиста енергия, електроника.
П.С За съжеление не мога да качвам по-качетсвенни снимки, ако искате мога да ви пратя HD качество на демото.
Предложение 2
Имам само една молба може ли да смените синият цвят с червен - букви и елемент зад тях (Вариант 1) и Вариант 2 - буквите да са червени, а елемента да е черен. Просто не мога да си ги представя визулно как би изглеждало в тази вариации?
Благодаря предварително.
Аз вече се извиних не смятам да раздувам нещата. Аз НИКОГА не гледам предложенията на участниците когато участвам в конкурс а и в повечето не могат да се видят кой какво праща така че изобщо не съм знаел че ИМА подобно лого. Дори не гледан в Гугъл аджеба има ЯКО JB примерно и аз да си го преправя нали...
Успех на всички жалко че предложението ми заради скандала ще бъде подминато...
Благодаря за разбирането и за коректното отношение.
Относно JB - да има доста неща, включително много често са задавали въпроса дали не сме почитатели на J&B и името не идва от там
Колкото до предложението - гарантирам, че няма да бъде подминато нито едно от изпратените лога.