От: Конкурс за лого - $30
Съжелявам, че публикувам това мнение, но го правя за да бъде като обеца за бъдещите такива конкурси. Мнението ми по-долу беше предизвикано от изчетеното на трета страница и почти забравих, че има 4та такава.
[За 3та страница]
Това са абсолютни глупости. Всеки който е взел участие в конкурса е бил наясно, че ако не изготви достатъчно добро лого, което да бъде харесано от журито или иначе казано Fozzy, ще е направил нещо за удоволствие. Такива животни като да си поделят са некоректни спрямо всеки от участниците, не само победителя. За тази цел си има конкурсни правила, за това и в още началото Fozzy беше опоменал, че победителя ще прибере $30.
Постъпвате некоректно спрямо себе си като поставяте въпроса по този начин. Вижте пичове, след като е обявен конкурс за $хх или правиш нещо което да спечели, или се примеряваш, че ще загубиш. Бонуси за 2ро и 3то място са като "кажи ми 3 думи с буквичката В по планета" - измишльотини.
[/За 3та страница]
Поздраления на Saphire за спечелената борба. Като цяло и на мен нейния/неговия проект най-много ми допадна, макар, че имах и друг фаворит. Да си призная с интерес следях развитието на тази тема и аз поне ще си имам една обеца на ухото за възможностите на дадена част от форума.