Благодаря на СТАН за бързия отговор, но не помагат.
Това е датата, която отива към клиента. На мен ми прилича на long date и там също промених, но не се получи: 14pm30Europe/Sofia_f2015Mon, 14 Sep 2015 15:05:03 +030009pm30_03032015Mon, 14 Sep 2015 15:05:03 +030030
Въпросът ми е, дали я чете от някъде вече готова записана като стринг или я генерира в момента на смяна на статуса? Това ме интересува, защото тестовете на всички промени, които правя са само със смняна на статуса без да правя нова поръчка. Форамтът в базата е ОК, значи от някъде се преформатира.
Някой може ли да помогне с пример или линк за redirect 301 на категории. Трябва да пренасочва към последната. Например: mystore.com/Category/Subcategory да редиректва към mystore.com/Subcategory, същото е и с mystore.com/Category/Subcategory/SubSubcategory да редиректва към mystore.com/SubSubcategory. Оправил съм PHP кода и линковете в сайта са ОК, но страниците са индексирани и Seo-то се сърди
Забелязах един проблем в OpenCart 2 че в title тага на продуктите ми изкарва името на продукта, а не записаното в title полето на продукта.
Някои има ли подобен проблем?
Може ли да ми дадеш твоите предпочитания за такъв? И останалите също, ако някой има впечатления.
Еб*ти полтъргайста тази 2.0 версия ... качих една чиста папка catalog и се оправиха тайтълите, сега ми дава системна грешка при проверка от други устройства, а през моя лаптоп всичко показва че е ОК.
С коя тема си ?
Сборил съм се с Complete SEO Package и срещам някой трудности. При опит за "Generate dynamic redirections" на продуктите дава тази грешка Fatal error: Class 'VQMod' not found in /home/zheleveu/public_html/opencart/admin/controller/module/complete_seo.php on line 1183. Това е и съобщението при опит и за пренасочване на категории, производители и т.н. Няма ефект и след включване на опцията за Remove search parameter. Параметърът (?search=something) продължава да присъства в url-то на продукта.
Магазинът е версия 1.5.6.4. Тествах и на чисто нова инсталация с темата по подразбиране и проблемите са същите. Use SEO URLs опцията е активна, прехвърлям всички файлове на модула без екстрите.
Надявам се, някой вече да се е борил с това. малкото информация, която намерих в коментарите на модула не помага.